Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet élőben ismerkedni?
Az igazat megvallva, még nem volt dolgom csajjal (17/F) és nem nagyon tudom hogy is kell velük bánni. Jó, tudom hogyan kell, de pl. ha az utcán látok egy szimpatikus lányt, nem tudom, hogyan mehetnék oda hozzá. Számoljatok azzal is, hogy kinézetem nem átlagos.. hosszú haj, '80-as évek öltözködés - nem vagyok egy Michael Knight kinézetű macsó..
Lehet az a baj, hogy nincs elég önbizalmam, nem szeretek hosszasan lány szemébe nézni, ha pl. ő kérdez. 'Lécci' segítsetek!
ne legyen,mert én nem láthatom!!!
anyáás,most azon röhögöm szét a fejem,hogy nem tudja egy 13éves gyerek mi az,hogy betét -.-"
na de én mentem jó8
4kor kelek :D
nem ám, igazából valamivel késöbb, a répa nem húzza ki magát a földből, és a Marika macskája se szedi le magát a fáról, a cigányok meg nem verik orrba magukat meg sorolhatnám, további jó mókát :D sörrel jösz nekem Flórián cover :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!