Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék élőben ismerkedni. Mi az erre legalkalmasabb hely?
16 éves budapesti fiú vagyok, és szeretnék hasonló korú, értelmes lányokkal ismerkedni.
Ezzel két probléma van.
Az egyik: Hol? Milyen helyeken találhatnék érettebb gondolkodású lányokat? Könyvtár, esetleg könyvesboltok? Ezeken kívül, még milyen helyek ideálisak e célra?
Másik probléma: Honnan tudom, hogy egyedülálló-e? Nyilván ezt nem lehet ránézésre megállapítani, de azért nagyot koppannék, ha utólag kiderülne, hogy van barátja..
Ezt meg nem szeretném.
Az iskola csak ribancokkal van tele, barátaim nincsenek.
Jaj, nem úgy kell elképzelni, hogy nyomulnék rá, hanem csak szimpla beszélgetés, ismerkedés. :) Ebből meg, ha kölcsönös a szimpátia, több is kialakulhat. :) Egyébként kb. ugyanannyi eséllyel indulok szerintem, mintha neten ismerkednék. :) Vagy lekoptat, vagy nem. :D
Egyébként milyen szakkörre gondolsz? Vagy milyenek léteznek egyáltalán? :D
Gyere siklóernyős tanfolyamra, ott találkozunk ;) :'D
Nekem két helyről indultak többségben kapcsolataim: koncertek, vagy net. Illetve egyik sérülésemnél az ambulancián az ápolóval eléggé bejöttünk egymásnak már legelső pillantásra, utána pedig... hát, ahogy a gipszet rám simította (fenéktől lefelé egész lábas gipsz :D).
Ezzel csak érzékeltetni akarom, hogy spontán bármi alakulhat, akár a legváratlanabb helyeken, csak élj velük ;)
Én a hobbijaim közben is szerezhetnék pasikat, csak éppen semmi bátorságom hozzá, ráadásul nem úgy tekintek rájuk, még akkor sem, ha valójában pirulva mondanék igent egy randi-felkérésnek. Te ne legyél ilyen. :)
Használd ki, amerre jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!