Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha élőben nem merek lányokkal ismerkedni?
Első: XD!!!
Vagy menj el egy asszertív kommunikációs tréningre. Zsebbenyúlós, de állítólag megéri.
Nem akarok pasizni kösz:D
Prostihoz sem mennék, undorító.
Igazából nem nézek ki úgy mint egy férfiideál ez a baj.
Sovány vagyok, de más gond nincs velem külsőleg, nem hinném, hogy valakinek is pont én kellenék.
Kinek a pap...arra még nem gondoltál hogy valakinek te vagy a legszebb? A legjobb pasi a világon?:) Akit megálmodott magának?:) Mindenki szép valakinek! Inkább több önbizalom kéne neked. Először próbáld a szemkontaktust felvenni a lánnyal, aki tetszik, és ha elkezd szemezni veled, akkor már gondolhatod, hogy talán te is bejösz neki. Hát ha még rád is mosolyog. Legyél illemtudó, kedves, próbálj meg magabiztos lenni (ne beképzelt, nagyképű). Egyébként meg vannak olyanok akik a csendesebb szolidabb srácokat hamarabb észre veszik. Én is ilyen vagyok pl:) Ha látom, hogy a hapsi nem nagyhangú és nem bunkó, felkelti az érdeklődésemet. Szóval ne parázz. Tudod a te problémádra csak egy megoldás van: a helyzetgyakorlat. Erről bármelyik pszichológust megkérdezheted, ezt fogják mondani. Szembe kell nézni a félelmeddel, és akkor látni fogod, hogy nem is annyira vészes az egész. Próbálkozz! És gondolj arra, hogy a legszebb lányokat és a legjobb pasikat is utasították már el és hagyták ott. Ne félj!
18/l
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:48
Te vagy a szemfényvesztés netovábbja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!