Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSETEK LÉGYSZI! Hogyan tudnék ismerkedni? Miket kérdezzek olyan sráctól akivel msn-en beszélgettem, de élőben még nem.
Adjatok légyszi pár tanácsot.
Hogy ismerkedtek?
Mindig a szemébe nézzek?
Adjatok tanácsokat:)
Ti hogyan csináljátok?
15/L
Például beszélgethetsz vele arról, amiről msn-en szoktatok. Nincs nagy különbség, annyi, hogy élőben hallod a válaszát. Ez azért jó, mert nem kell olvasni. Kb. annyira kell a szemébe nézni, mint ha bárki mással beszélnél azok közül, akiknek nem kerülöd a tekintetét. Ez így biztos siker! ;)
Ne parázd túl, csak lazán. Többet segít bárminél. Csak van valami közös téma, ha meg nincs, menjetek múzeunba. :)
ugyan azokat kérdezd töle mint msn en de ha nem tud mit mondani akkor kezd el v miröl beszélni te de ne azt mond neki hogy miért nem beszélsz mondj már v mit... 1X volt ilyen hogy alig ismertem a csajt és akkor még beszélgessünk...-.-
kérdezz töle hobbit vagy amiböl ki tudsz indulnim ondjuk hobbiból hogy mennyire tudja csinálni mióta csinálja meddig akarja még vagy hogy mi a célja...
lánynak alapban többet kéne beszélni szal tartsad meg ezt a hagyományt és még a porról is mondj véleményt! de semmiféle képpen ne sértsed meg vagy engeszteld utána ki ha el akarsz v mit érni! elsö találkozásnál barátnökre még nem igazán nézném én jól ha kitérne a beszélgetés de szerintem te sem örülnél neki ha egyből mély vízbe mennétek! beszélhettek arrol is hogy hova mennétek el szívesen és akár eggyütt is elmehettek!:) msn sokat segít mert ott az alapokat megismered és tudod hogy milyen helyzetre hogyan reagál! kérdések igazábol magátol jönnek szerintem! v a fiú kérdez(én érdeklődő vagyok:P) és neked csak válaszolni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!