Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet élőben ismerkedni?
Az igazat megvallva, még nem volt dolgom csajjal (17/F) és nem nagyon tudom hogy is kell velük bánni. Jó, tudom hogyan kell, de pl. ha az utcán látok egy szimpatikus lányt, nem tudom, hogyan mehetnék oda hozzá. Számoljatok azzal is, hogy kinézetem nem átlagos.. hosszú haj, '80-as évek öltözködés - nem vagyok egy Michael Knight kinézetű macsó..
Lehet az a baj, hogy nincs elég önbizalmam, nem szeretek hosszasan lány szemébe nézni, ha pl. ő kérdez. 'Lécci' segítsetek!
Michael Knight egy lejárt figura :D
De ez engem is érdekel. :)
Ahogy játékban.. Megkérdezed tőle:
"cs van pasid?"
De rikta.. Burkoltam fogalmaztam, te meg levágod, hogy hippi vagyok. Aprót nem kéregetek, de tényleg nem tudom, hogyan mehetnék oda.
Michael Knight-ot csak azért írtam, mert gyerekkoromban szerettem a Knight Rider-t és ő volt a menő. :D
egy kicsit feljöttem nézelődni, válaszolgatni, az este győztese Blacktiger :DDD te kommentjeiden röhögtem a legjobbakat, minden elismerésem, pacsi :D
Kérdező: Menj kocsmába, bebaszva minden csajt felszedhetsz, másnapra már jártok is, addig érd be ezzel amig egy épelméjű ember fel nem jön. Főleg hogy csajozási tippeket venni... ugyan már, az érzésből jön, nem lehet megtanulni bikatejet eladni, arra születni kell :D avagy venni vendégeket
Hát ha hasonlítanék Knight-ra az nem lenne rossz -
Most inkább a Hair-ből a szőkére, Woof Daschun-ra hasonlítok :D Öltözékben is. /ja és elírtam, '70-es stílus/ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!