Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról akik kezdeményeznek és leszólítanak titeket?
„Mi a jó abban, ha egy nőt a szülei adják a férjhez? És mi a jó abban a férfinek?
Ha te ronda, buta, 62%-os, frusztrált, süket, néma, vak vagy, arról én nem tehetek!
Attól még ugyanúgy nem fognak hozzád jönni a nők!
Ha nem próbálkozol nyitott szemmel, akkor nem lesz nőd! Ennyi!
A nőket a platinaszőke hajukon és műcsöcsükön kívül mást nem veszel észre, az a te bajod!
Ha meg egy lány a barátod akar lenni, akkor örülj neki, legalább nem akar kihasználni! A nők legalább tudnak nemet mondani!”
Nem mondtam, hogy jó csakhogy régen ez volt. Nem voltatok ennyire elpofátlanodva. Miből szűrted le, hogy frusztrált, süket, néma és vak vagyok? Vagy ez csak a szokásos támadás, ha már nem tudsz érdemlegesen reagálni a hozzászólásra. Gondolom, te egy földre szállt istennő vagy, aki tökéletes. Hogy jövök én ahhoz, hogy szembe szálljak veled?
Nem írtam, hogy a platinaszőke, műcsöcsű ribancok kellenének, de még egy átlagos csajnak is akkora az igénye, hogy hihetetlen. Ó majd összeteszem a két kezem, hogy egy lány a barátom akar lenni. Persze, nem akar kihasználni, de azért lelki szemetesnek, vagy tartaléknak, mindig jó az ember, ha éppen rossz passzban van. Ha viszont helyrejön, akkor már koránt sem akkora a barátság a részéről. Tudtok nemet mondani? Hát persze, a híres női határozottság. Ti magatok sem tudjátok, hogy mit akartok.
Legközelebb értelmezd a mondataimat, mielőtt mindenféle baromságot vágsz a fejemhez!
03:29
tényleg nem tudom mit gondoljak rólad. az tényleg nem szép, ha egy lány lelki szemetesládának használ, az ilyen lánnyal meg kell a kapcsolatot szakítani. Főleg ha tetszik is neked a csaj. Felesleges a szívet fájdítani.
Azt nem hiszem hogy minden nőnek irreális elvárásai lennének, de azért fontos a szikra-vonzódás, és ne legyen link a pasi, bár én sokszor elcsodálkozom, hogy milyen nők írnak ide, akik mindenféle förmedvénnyel járnak pl.(verekedős, megcsalós, italozós, önző, dög lusta, játékgépes...stb.).
Ha viszont ezeket a nőket vesszük figyelembe, akkor nem is teszik annyira magasra ezek a nők a mércét.
„az tényleg nem szép, ha egy lány lelki szemetesládának használ, az ilyen lánnyal meg kell a kapcsolatot szakítani. Főleg ha tetszik is neked a csaj. Felesleges a szívet fájdítani.”
Ez igaz, azonban mégsem mondhatom azt neki, hogy nem érdekel a rinyálásod, nem vagyok és pszichológus, mert nyilván először beszélgetni kell a csajjal. Nyilván azt sem lehet leszűrni, hogy rossz passzban van és azért panaszkodik folyamatosan, vagy csak, mert kihasznál. Mert ez az, érzelmi kihasználás.
„Azt nem hiszem hogy minden nőnek irreális elvárásai lennének, de azért fontos a szikra-vonzódás, és ne legyen link a pasi, bár én sokszor elcsodálkozom, hogy milyen nők írnak ide, akik mindenféle förmedvénnyel járnak pl.(verekedős, megcsalós, italozós, önző, dög lusta, játékgépes...stb.). „
Ez a másik tipikus női baromság. Ők majd összeállnak egy nagybetűs LINK f.szfejjel, mert mellettük majd biztosan megváltozik. Aztán, amikor rájönnek, hogy nem, akkor az összes pasi a szemét.
„Ha viszont ezeket a nőket vesszük figyelembe, akkor nem is teszik annyira magasra ezek a nők a mércét.”
Nyilván, aki összeáll egy fent említett gyökérrel, alacsonyan tartja a színvonalat. Amikor azonban véget ér a kapcsolat, hírtelen felugrik az a bizonyos léc a csillagos égig.
Összefoglalva: ha agresszív, önző, lusta, tahó stb. vagy, akkor lesz csajod, - hiába fogjátok az ellenkezőjét hazudni. Ha viszont normális vagy – én nem romantikusan nyálas – akkor nagyívben leszarnak, vagy kihasználnak.
Szomorú, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!