Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mit gondoltok az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról akik kezdeményeznek és leszólítanak titeket?

Figyelt kérdés
Régóta gondolkodom, hogy tök nehéz manapság párkapcsolatot kialakítani.Sok fiú nem mer kezdeményezni,vagy pl. az utcán osk olyna ember elmegy egymás mellett akik amúgy bejönnének egymásnak,de nem tesznek semmit.Ha egy lány meglát az utcán egy fiút és úgy dönt h.leszólítja akkor mi erről a véleményetek?Persze nem egyből lerohanásra gopndolok,csak köszönés,vagy leszólítás, h. "tetszel és szivesen megismernélek..."Persze nem a szexre gondolok, csak h. ha épp szabad akkor miért ne lehetne így is ismerkedni?Vagy a legtöbb pasi ezt könnyűvérüségnek veszi?
2011. júl. 28. 10:39
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
65%

Én örülnék neki, ha egy lány leszólítana! Azoknak az időknek vége, amikor (csak) a fiú kezdeményezett!

Ha meglátsz valakit, aki tetszik, nyugodtan szólítsd le!

17/F

2011. júl. 28. 10:42
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
Nemtom én örülnék neki és nem lennének rossz ellenérzéseim, ha randa az illető akkor is örülnék neki max nem jönnék össze vele, de kedves lennék.
 3/43 anonim ***** válasza:
74%
Engem egyszer szólítottak csak le, a Tavaszmező utcában a nyóckerben, nyár volt és a nő odaszólt, hogy olcsón elfeledteti velem a kánikulát. Mondjuk vagy 15 évvel volt idősebb nálam.
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát amikor diák voltam akkor leszólított néhány lány, de nem az összest kell elképzelniXD Jó érzés volt, de nemet mondtam mindegyikre.
2011. júl. 28. 10:45
 5/43 A kérdező kommentje:

10:42

ez jó,de én most nem iylenre godnoltam.Puszta ismerkedés, hisz sose tudni hol találja meg az ember az igazit.Persze ha nem jön be az illető akkor nyugodtan vissza lehet utasítani, h.kapcsolatban élek vagy ilyenek,de nem néznek rossz szemmel az emberre?Vagy Sokan kihasználnák a helyzetet, h. jó akkor eljátszom a jófiút megkapom 1-2 alkalommal és megyek tovább?Hogyan gondolkoznak a manapság a férfiak?

2011. júl. 28. 10:47
 6/43 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon örülnék neki, ha egy lány leszólítana! Sajnos magam is azon fiúk közé tartozom, akik nem mernek leszólítani lányokat az utcán például, pedig sok szép, vonzó lányt találok magamnak mindennap.

Ha meglátsz valakit, aki tetszik, nyugodtan szólítsd le én is azt mondom!

2011. júl. 28. 10:47
 7/43 anonim ***** válasza:
100%
Ja és engem is eddig egy egyszer szólított le nő, ő is pénzért kínálta volna magát...
2011. júl. 28. 10:48
 8/43 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék neki:)
2011. júl. 28. 10:52
 9/43 anonim ***** válasza:
én is nagyon örülnék neki, most is úgy találkozok egy lánnyal hogy ő szólitott le.
2011. júl. 28. 10:54
 10/43 anonim válasza:
hat mivel jomagam is felenk fiuk koze tartozom en se bannam meg ha nemis tetszik akkor is lehet h baratok lehetunk es idovel kitudja;)15/F
2011. júl. 28. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!