Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról akik kezdeményeznek és leszólítanak titeket?
Én örülnék neki, ha egy lány leszólítana! Azoknak az időknek vége, amikor (csak) a fiú kezdeményezett!
Ha meglátsz valakit, aki tetszik, nyugodtan szólítsd le!
17/F
10:42
ez jó,de én most nem iylenre godnoltam.Puszta ismerkedés, hisz sose tudni hol találja meg az ember az igazit.Persze ha nem jön be az illető akkor nyugodtan vissza lehet utasítani, h.kapcsolatban élek vagy ilyenek,de nem néznek rossz szemmel az emberre?Vagy Sokan kihasználnák a helyzetet, h. jó akkor eljátszom a jófiút megkapom 1-2 alkalommal és megyek tovább?Hogyan gondolkoznak a manapság a férfiak?
Én nagyon örülnék neki, ha egy lány leszólítana! Sajnos magam is azon fiúk közé tartozom, akik nem mernek leszólítani lányokat az utcán például, pedig sok szép, vonzó lányt találok magamnak mindennap.
Ha meglátsz valakit, aki tetszik, nyugodtan szólítsd le én is azt mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!