Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról akik kezdeményeznek és leszólítanak titeket?
ma 19:31 Szőke vagy csajszi? Mert nagyon úgy néz ki.
Kihaltak a pasik...hát köpd szemen magad! Ha nők nagy többsége nem flegmán viselkedne a pasikkal, akkor talán több kedve lenne a pasiknak is leszólitani egy csajt. Attól, hogy beszélgetést kezdeményezel egy pasival, attól még nem rakod neki szét a lábad automatikusan, bár lehet hogy te igen, csupán kezdeményezel, tudtára adod, hogy meg szeretnéd ismerni. Attól a pasi még ugyanúgy oda fogja magát tenni, hogy megszerezzen. Csak az ilyen csőlátású, IQ bajnok, egomániás libáknak, mint amilyen te is vagy nehezükre esik bármit is megtenni egy pasiért, mert azt hiszik tőlük döglik a légy. Csak gondolj bele, hány olyan pasi nem mnet oda hozzád, aki neked bejött, de te sem tettél érte semmit. És ki tudja hány jó partit szalasztottál el a mentalitásod miatt. És ezek a pasik most más nők karjában boldogak. :) Kétlem, hogy akkora nagy szám lennél, hogy bárki törje magát miattad, én biztos rád se néznék!
A 19:31-es idiótától kérdeném
„Azért nem jó egy nőnek kezdeményezni, mert kihasználhatják! Ne már egy nő fusson a pasi után! A nők már teljesen olcsók lesznek így, nem kell értük megdolgozni. Ezért is van ez ami van.
Kihaltak a férfiak, vagy talán sosem voltak. „
És mégis mi a f-szért vagy te értékesebb, mint mondjuk én, csak mert p,nád van és nagyobbak a melleid? Miért alázkodjak én meg, hogy nagy kegyesen hajlandó legyél szóba állni velem és még akkor sem biztos a siker?
Gondolom neked a férfi az ilyen bulikban drogozó piáló hülyegyerek, aki csak megdugni akar. És te mi a g.ciért nem dolgozol meg egy kapcsolatért? Csak az elvárásokat állítod fel, mondván minden a férfi dolga. Ha neked is kell egy pasi, akkor miért nem teszel semmit.
A rendes kezdeményezés (bár gondolom ez nektek ismeretlen fogalom) és a ribancos nyomulás között óriási különbség van.
”Bezzeg akire rá sem nézek az leszólít, nyomul, zaklat! Azok a srácok akik bejönnének azok meg néznek mint borjú az új kapura... lehet hogy rájuk sem kellene nézni, akkor odajönnének?”
Rád nem kéne nézni soha többet. Gondolom lehetsz vagy 15 éves, aki kib.szott jó nőnek hiszi magát és az agyi hiányosságait a testével próbálja kompenzálni és azt hiszi, hogy ezzel minden elér.
A híres női kezdeményezés pedig kb annyi, hogy a csaj felhúzza az egyik szemöldökét és akkor mi találjuk ki, hogy mit akar, mer thát szerintük ez a kezdeményezés, vagy pedig, sötét tinip.csák bepiálva két perc ismeretség után már egyből smárolna az emberrel, holott ki tudja, hogy 10 perce kit szopott le.
Nem a férfiak haltak ki, hanem a nők, mert pofátlan ribancokká alakultak át, akiket egyszerűen nem lehet komolyan venni és megbecsülni.
04:52
Azért megvédeném azokat akik 2 perc ismeretség után smárolnak valakivel, mert én is így jöttem össze egy fiúval és együtt is maradtunk.
AMúgy szerintem ez a kihasználtság dolog csak 16-20 éves korban veszélyes,mert akinek van némi tapasztalata az rájön, hogy mikor gondolja komolyan a fiú.AMúgy meg nem kötelezeő egyből ágyba bújni az eslő fiúval, ha meg megtörtént és utána elhagynak akkor sem hibáztatható senki, hisz egy szexhez két ember kell.
Kedves kérdező! Nem tudom, hogy megtetted-e már vagy sem, de javaslom tedd meg! Vannak sztereotípiák, amelyeknek nincs helyük az életünkben! Mint a szőkék buták, kínaiak alacsonyak, a férfiakat csak a szex érdekli! Elmondom, hogy gondolkozom én (mivel más fejével nem tudok, megpróbálhatnám de nem biztos, hogy sikerülne!) Megyek az utcán, és egy lány leszólít, nem az az első gondolatom, hogy ez egy ribanc, nem is az, hogy hm, meg kéne dugni! Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a leendő feleségem látnám meg rögtön benne. Biztos, hogy nem küldeném el és adnék a dolognak egy esélyt! Mindegy hogy néz ki a csaj, (csak lehetőleg ne legyen több-2 +5 évvel mint én). Én így gondolom! Sőt nem is akarnám már a 2. 3. 4. stb. randi után megfektetni (pláne, hogy nem egy jött-ment kapcsolatban szeretném elveszteni!) És ki tudja, ha nem ismered, mit vesztesz vele, ha leszólítod? Semmit! Próbáld meg! Tedd meg!
Az első válaszoló voltam!
17/F
19:31
Ti tényleg totálisan betegek vagytok!
Barna vagyok de nem hülye. Egyszer kezdeményeztem egy nekem tetsző pasinál és nagyon szépen eljátszotta hogy tetszem neki aztán meg ki akart használni. Azért csupán mert van eszem nem hagytam magam.
Előtte sem és ezek után sem fogok kezdeményezni senkinél. Egyrészt nem merek, másrészt nincs elég önbizalmam.
Ha valaki tetszik annál inkább tartózkodó vagyok!
Én a pasiknál nem értem ezt, hogy miért nem olyan nőknél kezdeményeznek, akiknél lenne esélyük?
Ki lehet szűrni.
Az, hogy az utcán leszólítanak, vagy esetleg lekezdenek köszöngetni, bejelölnek és egyből ismerkedni akarnak úgy hogy rájuk sem néztem előtte-, nem értem miért kell így ismerkedni.
Az hogy ti frusztráltak vagytok az a ti bajotok, ti rontottátok el.
Az, hogy én tartózkodó vagyok az az én bajom, mert nekem nem lesz párkapcsolatom és ennyi.
"Csak gondolj bele, hány olyan pasi nem mnet oda hozzád, aki neked bejött, de te sem tettél érte semmit. És ki tudja hány jó partit szalasztottál el a mentalitásod miatt. És ezek a pasik most más nők karjában boldogak. :) Kétlem, hogy akkora nagy szám lennél, hogy bárki törje magát miattad, én biztos rád se néznék!"
Lehetséges...biztos, mert vannak olyan pasik akik a nőktől várják el hogy nyomuljanak. Én egyszerűen félek és nem merek. szégyellném. Sajnálom.
A másik: örültök ha odamegy egy lány? És ha nem tetszik nektek? Akkor is örültök?
Ha meg csinos lány akkor azért dugni jó lesz, ugye?
Biztosan nem vagyok nagy szám mert 150 centis gnóm törpe vagyok kb. egy mázsa 20 és éjjel-nappal tömöm magamba a csokikat és nézegetem az olyan szépfiúkat mint te és a társaid....
04:52
ne haragudj, de te egy csődtömeg vagy. Nem értesz a nőkhöz egy szemernyit sem.
Úgy festettél le engem mint egy agyatlan buta tinipic*sát aki iszik és cigizik és az udvarló fiúknak bunkóságokat mond....
Ennyire nem ismersz.
Én mindnek a totális ellentéte vagyok.
Sem bulis
sem tini
sem pic*sa (jobban örülnék ha farkam lenne)
sem cigizős, sem ivós
utálom a macsó bunkókat.
„Azért megvédeném azokat akik 2 perc ismeretség után smárolnak valakivel, mert én is így jöttem össze egy fiúval és együtt is maradtunk.”
És mégis meddig maradtatok együtt? Persze ilyenből is előfordulhat kapcsolat, de szerintem nagyon ritka.
„04:52
ne haragudj, de te egy csődtömeg vagy. Nem értesz a nőkhöz egy szemernyit sem.
Úgy festettél le engem mint egy agyatlan buta tinipic*sát aki iszik és cigizik és az udvarló fiúknak bunkóságokat mond....”
A leírásod alapján gondolom más is annak festene le, csak nem írták le, hogy mit gondolnak.
Akkor te meg a férfiakhoz nem értesz semmit. Azt hiszed, hogy hülye akart nélküli robotok vagyunk, akik minden baromságaitokat elviseljük, csakhogy közelebb kerüljünk már hozzátok.
„Barna vagyok de nem hülye. Egyszer kezdeményeztem egy nekem tetsző pasinál és nagyon szépen eljátszotta hogy tetszem neki aztán meg ki akart használni. Azért csupán mert van eszem nem hagytam magam.”
Egyszer kezdeményeztél? Ó, hogy be ne szarjak! Akkor szenvedjél már és oszd itt az észt, ha több sikertelen próbálkozás után leszel majd túl. De gondolom nem leszel. Majd rebegteted a pilláidat és találjuk ki, hogy mit akarsz.
Ha lenne eszed, mintahogy állítod, akkor azt is tudnád, hogy egy sikertelen próbálkozás után nem kell feladni és főleg nem kell hülyeségeket írni.
"Egyszer kezdeményeztem egy..." Mekkora szánalom, de komolyan! És mi van ha egyszer kezdeményeztél? Egy pasi tudod hányszor kezdeményez és hényszor utasitják el?
Csak kisérlet képpen. Csináld az egy hónapig, amit egy pasi. Szólitsd le az összes pasit, aki bejön neked és szeretnéd megismerni, próbáld őket randira hivni. Hányan fognak elutasitani és hány után fogod az érezni, hogy egy szerencsétlen lúzer vagy, akit már megint elhesegettek és senkinek se kellesz? 9o százalékuk ezt fogja tenni és utána igy fogod érezni magad. A maradékkal találkozni fogsz legalább egyszer vagy kétszer. Aminek a nagy része, azt fogja mondani, hogy: "nagyon kedves és aranyos vagy, de csak barátként tekintek rád", és marad kb 1 százalékod arra, hogy lesz egy, akivel kapcsolatot is kialakithatsz.
És ez mind csalódás, szenvedés, pofáraesés, fájdalom, gürcölés. És ezek után csodálkozol, hogy nem mer oda menni hozzátok a pasik nagytöbbsége? Próbáld ki, amit irtam és ezt nem szivatásból mondom, hanem hogy lásd milyen rohadt nehéz kapcsolatot kialakitani egy pasinak, miközbne ti nem csináltok mást csak sirtok otthon a párnátokon és szelektáltok, hogy te jöhetsz, de csúnya vagy, te nem kellesz, veled esetleg összejövök, de keményen meg kell dolgoznod értem, stb.
Ez oltári szemétség és még ti siránkoztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!