Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mit gondoltok az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról akik kezdeményeznek és leszólítanak titeket?

Figyelt kérdés
Régóta gondolkodom, hogy tök nehéz manapság párkapcsolatot kialakítani.Sok fiú nem mer kezdeményezni,vagy pl. az utcán osk olyna ember elmegy egymás mellett akik amúgy bejönnének egymásnak,de nem tesznek semmit.Ha egy lány meglát az utcán egy fiút és úgy dönt h.leszólítja akkor mi erről a véleményetek?Persze nem egyből lerohanásra gopndolok,csak köszönés,vagy leszólítás, h. "tetszel és szivesen megismernélek..."Persze nem a szexre gondolok, csak h. ha épp szabad akkor miért ne lehetne így is ismerkedni?Vagy a legtöbb pasi ezt könnyűvérüségnek veszi?
2011. júl. 28. 10:39
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

"Csak kisérlet képpen. Csináld az egy hónapig, amit egy pasi. Szólitsd le az összes pasit, aki bejön neked és szeretnéd megismerni, próbáld őket randira hivni. Hányan fognak elutasitani és hány után fogod az érezni, hogy egy szerencsétlen lúzer vagy, akit már megint elhesegettek és senkinek se kellesz? 9o százalékuk ezt fogja tenni és utána igy fogod érezni magad. A maradékkal találkozni fogsz legalább egyszer vagy kétszer. Aminek a nagy része, azt fogja mondani, hogy: "nagyon kedves és aranyos vagy, de csak barátként tekintek rád", és marad kb 1 százalékod arra, hogy lesz egy, akivel kapcsolatot is kialakithatsz."

Oké mondjuk nekiállnék fogadásból:

1. Én nem szólítanék le egy nekem tetsző pasit, ha nem ad arra jelet. (pl. mosoly, szemezés).

2. Honnan tudom hogy az a pasi nem nős-e vagy párkapcsolatban van?

3. ha felajánlanám neki hogy találkozzunk, vagy szimpi és meg szeretném ismerni, és mondjuk az összes egyedülálló kb. a felének nem jönnék be de azért "megdugna" alapon randiznánk mert jobb vagyok a semminél (ilyen ribancok a pasik sajnos)

kb. a felének bejönnék és randiznánk.

De egy értelmes ember nem így fog magának partnert. Legalábbis ha kaszanovalány lennék (lenne bátorságom csábítani) biztos elcsábítanám azt a pasit, akinek akár az esete is lehetek.

Nem tudom régebben hogy udvaroltak a fiúk a lányoknak, de az biztos, hogy nem a nők mentek a pasi után.

Azért is írtam hogy nem értesz a nőkhöz, mert ha beszélgetsz a lánnyal látod hogy bejössz e neki, de lehetőleg ne egy olyan lánnyal ismerkedj aki észre se vett, rád sem nézett.

Nem szempillát szoktunk rebegtetni. Olvass utána: női testbeszéd.

Fiú tesóm van, érdekes, ő egyből észreveszi ha egy nőnek bejön, pedig ő nem az a csajozós típus!

2011. júl. 30. 21:45
 32/43 anonim ***** válasza:

„1. Én nem szólítanék le egy nekem tetsző pasit, ha nem ad arra jelet. (pl. mosoly, szemezés)”

Állítólag ti sokkal jobban értelmezitek a testbeszédet, mint mi. Legyél ügyes kislány és figyelj oda rendesen.

”2. Honnan tudom hogy az a pasi nem nős-e vagy párkapcsolatban van?”

És mi honnan tudjuk, hogy a nő nincs-e férjnél, nem él-e párkapcsolatban?

”3. ha felajánlanám neki hogy találkozzunk, vagy szimpi és meg szeretném ismerni, és mondjuk az összes egyedülálló kb. a felének nem jönnék be de azért "megdugna" alapon randiznánk mert jobb vagyok a semminél (ilyen ribancok a pasik sajnos)

kb. a felének bejönnék és randiznánk.”

Rendben van, szeretünk dugni? És ti nem? Úgy állítjátok be a szexet, mintha az valami hatalmas kényszer lenne nektek, holott ugyanúgy élvezitek mint mi.

Jó talán megdugjuk a csajt, ha nem látjuk esélyét komoly kapcsolatra, ti pedig már az első randin elvárjátok, hogy mindent mi fizessünk, persze valami drága helyen, ajándékokat vegyünk nektek stb. És az ajándék kategóriába már nem fér bele a csoki vagy a rózsa. Tehát némi figyelemért, vagy azért, hogy hajlandóak legyetek találkozni velünk, mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. És most ne gyere a szokásos, mert rossz lányoknál próbálkoztál, mert mind ilyen. Akkor most ki is a ribanc?

De egy értelmes ember nem így fog magának partnert. Legalábbis ha kaszanovalány lennék (lenne bátorságom csábítani) biztos elcsábítanám azt a pasit, akinek akár az esete is lehetek.

”Nem tudom régebben hogy udvaroltak a fiúk a lányoknak, de az biztos, hogy nem a nők mentek a pasi után.”

Feltehetőleg sokkal normálisabb volt mindenki. A csajok nem jártak 2 méterrel a föld felett, csak, mert nők és nem voltak irracionális elvárásaik és nem utasították tahó módjára vissza a férfiakat. Sőt sokáig még csak egyenrangúak sem lehettek a férfiakkal. De szép is lehetett.

„Azért is írtam hogy nem értesz a nőkhöz, mert ha beszélgetsz a lánnyal látod hogy bejössz e neki, de lehetőleg ne egy olyan lánnyal ismerkedj aki észre se vett, rád sem nézett.”

Na persze, a híres női határozottság. Az esetek többségében még ti sem tudjátok, hogy mit akartok. Akkor mi honnan tudjuk:

”Nem szempillát szoktunk rebegtetni. Olvass utána: női testbeszéd.

Fiú tesóm van, érdekes, ő egyből észreveszi ha egy nőnek bejön, pedig ő nem az a csajozós típus!”

Akkor te is olvass utána, hogy ezek a híres női jelek, csak egymás között olyan egyértelműek és a férfiak nagy része nem érti és ez nem az ő hibájuk. Vártam már a végére, hogy bezzeg nekem van egy olyan fiú ismerősöm, aki így meg úgy.

Te nem értesz a férfiakhoz, mert fel sem fogod, hogy mekkora baromságokat írsz.

2011. júl. 31. 04:51
 33/43 anonim ***** válasza:

63%

Nekem lehetne 10 pasim is egyszerre (az tény, hogy nem jönnének be)ezért még dugásra sem kellenének.

Érdekes, én még nem kaptam senkitől drága ajándékokat meg csokor rózsákat randikra....most biztos én vagyok az olcsó, ugye? És mégis szóba álltam a pasikkal.

Ez egy hülyeség, hogy a testbeszédet nem veszik észre a pasik. Dehogyisnem. Csak egy jó indok arra, hogy a nők udvaroljanak nekik.

Ezt az ilyen pasik találták ki mint te.

Régebben is ilyenek voltak a nők. Ha nem tetszett nekik a pasi nem kellett nekik és punktum.

Minek legyünk mi olyan pasikkal akiket nem szeretünk?

Ott a baki a női kezdeményezésnél: a pasik sokkal jobban szeretik a szexet, a nők inkább a lelkükkel szeretik a szexet a bizalom és a szerelem által. Ők a sebezhetőbbek ilyen téren.

Sokkal cikibb egy nőnek ha visszautasítják!

Nem egyformán szereti és élvezi a két nem a szexet. Ez egy nagy tévedés. Nagyon sok nő él olyan párkapcsolatban ahol úgy kerüli a szexet mint a macska a forró kását.

Nyugodtan kezdeményezzen egy lány, ha ő úgy gondolja hogy bejön a pasinak. Amúgy meg roppant rizikós h kockáztatja a kihasználást.

2011. aug. 8. 15:34
 34/43 anonim ***** válasza:

"Régebben is ilyenek voltak a nők. Ha nem tetszett nekik a pasi nem kellett nekik és punktum.

Minek legyünk mi olyan pasikkal akiket nem szeretünk?"

Persze, főleg, amikor a szülők hozzáadták, ahhoz, akihez akarták.

"Ott a baki a női kezdeményezésnél: a pasik sokkal jobban szeretik a szexet, a nők inkább a lelkükkel szeretik a szexet a bizalom és a szerelem által. Ők a sebezhetőbbek ilyen téren."

Jaj, hagyjuk már ezt a semmitmondó női maszlagot. Nekünk nincs lelkünk?

"Sokkal cikibb egy nőnek ha visszautasítják!

Nem egyformán szereti és élvezi a két nem a szexet. Ez egy nagy tévedés. Nagyon sok nő él olyan párkapcsolatban ahol úgy kerüli a szexet mint a macska a forró kását."

Mert nekünk nem az? Ezer nőből évente egy kezdeményez, és ha visszautasítják sírógörcsöt kap, tőlünk meg elvárják, hogy meg se szólaljunk. Milyen párkapcsolat az, ahol a nő kerüli a szexet? Gondolom az ilyenek nem tartanak sokáig, vagy az aktuális barátjuk, férjük kedvére kefél másokat. Újabb szemét női húzás. Szerintetek nekünk csak a szex a fontos, amit ti kényszernek tartotok és ha lehet kerülitek, de mi legyünk tekintettel az érzékeny lelketekre.

"Nyugodtan kezdeményezzen egy lány, ha ő úgy gondolja hogy bejön a pasinak. Amúgy meg roppant rizikós h kockáztatja a kihasználást"

Már megint, a férfiak szexmániás állatok igaz. És ha megdugnak, akkor mi van? Talán nem diszkóban kéne ismerkedni. A nők ugyanúgy ki tudják használni a férfiakat, csak ők anyagi és érzelmi téren teszik. Elvárnak minden szart és, amikor az ember már majd megőrül egy kis testi kapcsolatért, benyögik, hogy legyünk barátok, és a te is csak azt akarod baromságot.

Szegény nők, hogy kihasználják őket. Komolyan, mindjárt sírok.

2011. aug. 9. 02:40
 35/43 A kérdező kommentje:
Az én párkapcsolataimban általában én vagyok a szexmániás és tény hogy a nők is ugyan úgy akarják a szexet,csak pont azért nem mernek szerintem lépni,mert talán ez egy régi "hiedelem", hogy az a nő jó akiért meg kell küzdeni és aki hamar adja magát az már k*rva. Pedig mindenkinek ugyan olyan jogának kellene lenni. AMit az utolsó írt az szerintem csak a fiatalokra vonatkozik vagy akik még nem tapasztalatak annyit. Mert szerintem sok lány kezdeményez és sok lány él csak nemi életet. Az igaz, hogy én is megsértődöm ha engem a párom visszautasít, de ez csak azért van,mert ha nincs kedvem akkor is bele megyek, hogy örömet okozzak és rosszul esik ha amásik nem így viszonyul hozzám, de ez az én problémám, nem vagyunk egyformák...
2011. aug. 9. 06:58
 36/43 anonim ***** válasza:

04:52

Én NŐ vagyok, és tökéletesen egyet értek veled! A mai kis tinik azt hiszik, hogy majd ölükbe csöppen Brad Pitt, mint az amerikai álmokban...

Végre itt vagy te, és felnyitod a pilláikat!

25/L

2011. aug. 9. 18:12
 37/43 anonim ***** válasza:
Ha még csak ők hinnék azt, de sajnos sokan idősebb korukban sem változnak. Ennyitől pedig sajnos nem fog kinyílni a szemük.
2011. aug. 10. 03:51
 38/43 anonim ***** válasza:

„Azért is írtam hogy nem értesz a nőkhöz, mert ha beszélgetsz a lánnyal látod hogy bejössz e neki, de lehetőleg ne egy olyan lánnyal ismerkedj aki észre se vett, rád sem nézett.

ha felajánlanám neki hogy találkozzunk, vagy szimpi és meg szeretném ismerni, és mondjuk az összes egyedülálló kb. a felének nem jönnék be de azért "megdugna" alapon randiznánk mert jobb vagyok a semminél (ilyen ribancok a pasik sajnos)”

A kedvencem. Mi ránézésről találjuk ki, hogy mit akartok, erre elkezdesz szenvedni, hogy honnan tudd, hogy bejössz-e egy pasinak. Nem furcsa ez egy kicsit? Sőt egyenesen ellenmondás, annak fényében, hogy ti jösztök mindig a testbeszéddel, hogy mennyire királyok vagytok benne.

Egyre jobban gyanakszom, hogy lehetsz vagy 15, aki a szobája falán lévő filmposzterek szereplőiről álmodozik, hogy egyszer csak majd betoppannak az ajtódon. Nincs ezzel semmi baj, de akkor ne oszd itt az észt, mintha legalább 30 lennél. Ha pedig már beléptél a 20-as éveidbe, elég szomorú, hogy még mindig így gondolkozol, így gondolkozz el pár dolgon, mielőtt visszajössz ide.

2011. aug. 10. 05:41
 39/43 anonim ***** válasza:

62% te úgy hülye vagy ahogy itt ülök én!

Mi a jó abban, ha egy nőt a szülei adják a férjhez? És mi a jó abban a férfinek?

Ha te ronda, buta, 62%-os, frusztrált, süket, néma, vak vagy, arról én nem tehetek!

Attól még ugyanúgy nem fognak hozzád jönni a nők!

Ha nem próbálkozol nyitott szemmel, akkor nem lesz nőd! Ennyi!

A nőket a platinaszőke hajukon és műcsöcsükön kívül mást nem veszel észre, az a te bajod!

Ha meg egy lány a barátod akar lenni, akkor örülj neki, legalább nem akar kihasználni! A nők legalább tudnak nemet mondani!

2011. aug. 11. 18:06
 40/43 anonim ***** válasza:

"Mi a jó abban, ha egy nőt a szülei adják a férjhez? És mi a jó abban a férfinek?

Ha te ronda, buta, 62%-os, frusztrált, süket, néma, vak vagy, arról én nem tehetek!

„Mi a jó abban, ha egy nőt a szülei adják a férjhez? És mi a jó abban a férfinek?

A nőket a platinaszőke hajukon és műcsöcsükön kívül mást nem veszel észre, az a te bajod!

Ha meg egy lány a barátod akar lenni, akkor örülj neki, legalább nem akar kihasználni! A nők legalább tudnak nemet mondani!”

Nem mondtam, hogy jó csakhogy régen ez volt. Nem voltatok ennyire elpofátlanodva. Miből szűrted le, hogy frusztrált, süket, néma és vak vagyok? Vagy ez csak a szokásos támadás, ha már nem tudsz érdemlegesen reagálni a hozzászólásra. Gondolom, te egy földre szállt istennő vagy, aki tökéletes. Hogy jövök én ahhoz, hogy szembe szálljak veled?

Nem írtam, hogy a platinaszőke, műcsöcsű ribancok kellenének, de még egy átlagos csajnak is akkora az igénye, hogy hihetetlen. Ó majd összeteszem a két kezem, hogy egy lány a barátom akar lenni. Persze, nem akar kihasználni, de azért lelki szemetesnek, vagy tartaléknak, mindig jó az ember, ha éppen rossz passzban van. Ha viszont helyrejön, akkor már koránt sem akkora a barátság a részéről. Tudtok nemet mondani? Hát persze, a híres női határozottság. Ti magatok sem tudjátok, hogy mit akartok.

Legközelebb értelmezd a mondataimat, mielőtt mindenféle baromságot vágsz a fejemhez!

2011. aug. 12. 03:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!