Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért utasít el a legtöbb lány?! Vélemény?!
A kérdés adott. Káros szenvedélyeim nincsenek, bulikba igaz nem járok de valahogy sosem érdekelt :S. Zenei téren Rockos vagyok ami szerintem nem igen kizáró ok. Belső értékeket nézve kedves, udvarias, őszinte, hűséges és segítőkész ember vagyok. Akkor miért utasít el a legtöbb lány?? :S. Pedig nagy elvárásaim sincsenek csak annyi hogy 19 és 22év között legyen és hogy ne legyen túlzottan messze :S. Esetleg a külsőm az ami arra ad okot hogy a lányok visszautasítsanak engem?? Képek:
Mint látjátok eléggé mackós típus vagyok, 180cm magas, rövid barna haj és kék szem. Lehetőleg csak normális válaszokat, előre is köszi :)
szerintem nem vagy túl helyes.
17/L
Attól még, hogy kedves és őszinte vagy még lehetsz pl unalmas ember.
Itt nem fogsz válaszokat kapni.
Egy jó tanács: ne a hibáidat keresd, hanem egy olyan embert aki olyannak fogad el és szeret, mint amilyen vagy. Hidd el, van ilyen. Türelem. Még csak 18 éves vagy.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!