Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy legtöbb lány az első randi után eltűnik egy időre?
Nemrég randiztam egy lánnyal előtte napi szinten beszéltünk azóta eltűnt. Pedig jól sikerült a randi, és ezt a kapcsolatot komolyan gondoltam szval semmi olyat nem csináltam. Kedves voltam az volt a baj:D
De ezt tapasztalatom szerint elég sok nő csinálja. Egy idő után előkerülnek mindig, de ez miért van?
És mi ilyenkor a legjobb teendő? Mire vár?
Lehet csak te gondoltad jónak a randit :D
Nekem volt olyan randim, hogy a srác azt mondta magáról, ami közel sem volt igaz, megláttam azt hittem hülyét kapok és nem tudtam mit kezdeni vele, alig vártam, hogy elhúzzon, de ugye vigyorogtam :D Utána úgy leléptem, mint a sicc :DDDD Mondjuk itt ő volt a hibás, ő hazudozott, de ilyen indokok miatt csinálnak ilyesmit a nők :D
Még aznap este beszéltünk msn-n ő írt szval ha rosszul sikerült volna már nem ír. És nem hazudtam semmiben neki.
Meg már volt pár lány aki ezt csinálta. Aztán előkerült.
Sztem ez is ilyen hülyeség lehet vmi női magazin által kitalált butítás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!