Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a legtöbb lány a páva típusu pasikat szereti? Akik naponta vasalják a hajukat, csont vékonyak és mindig menőznek beképzelt majmok és hazudoznak és náluk a világ egy része az idős emberek lenézése? Miért ők nektek a menők?
Miért nem a rendes pasikat szeretitek?:S
17F
NEKEM NEM ŐK TETSZENEK!
Nekem a férfias fiúk tetszenek.
"Kiskorom" óta inkább a hosszú hajú, rocker pasik tetszenek. :P
19L
18 év fölötti lányok cikinek gondolják az ilyen kis majmokat és csak nevetnek rajtuk. Az ilyen srácok csak a 13-17 év közöttiek kedvencei. Úgyhogy nyugi:)
Ja és hamarosan ők is kifogják nőni, mert rájönnek, h 20 év felett ez gáz és normális munkahelyen így nem lehet megjelenni.
23L
Hát akkor sajnos várnod kell még,mert a korod beli lányok többsége sajnos ilyen.
Nekem sose tetszettek az ilyenek,sőt kifejezetten lenézem őket,a hasonszőrű csajokkal egyetemben.
A menő nálam egyenlő a szánalmassal. Ezek nem is férfiak,én meg a férfiakat szeretem.
18/L
Nekem hányingerem van tőlük. Attól is h minden reggel a buszmegállóban át kell vergődnöm a "vasalomahajam menőnekhiszemmagam" típusú pasik során. Borzalmas. Szeretnék már végre szembetalálkozni egy egyszerű, másokat tisztelő, kedves, aranyos fiúval és nem egy divatmajommal.
16L
Fiatalabb koromban én is odavoltam az ilyenekért de már lenézem őket.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!