Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a legtöbb lány a páva típusu pasikat szereti? Akik naponta vasalják a hajukat, csont vékonyak és mindig menőznek beképzelt majmok és hazudoznak és náluk a világ egy része az idős emberek lenézése? Miért ők nektek a menők?
Figyelt kérdés
Miért nem a rendes pasikat szeretitek?:S
17F
2010. máj. 13. 16:29
11/18 anonim válasza:
Én is ilyen lettem volna, ha apámat megelőzi a Lajka kutya...
Mi azt csináljuk a suliban, hogy kiállunk a folyosóra, és ha egy ilyen láma jön velünk szembe, akkor eléugrunk és a pofájába nevetünk.
16 F
12/18 Decoy válasza:
attól hogy valaki vasalja a haját még nem divatbúza...
Én mindig hosszú hajat akartam/akarok is de sajna olyan göndör hogy 1x nem lehet mit kezdeni vele ezért vasalom
(államig ér ha vasalom,de ha nem olyan mint a madárfészek)
am. ja sok a divatköcsög de ilyen világban élünk....
16/f
13/18 anonim válasza:
pfuj.... utálom őket, általában azok a fiuk jönnek be, akiknek van kisugárzásuk, nem mindig számit nálam a külső, de a nyálgépeket elítélem
14/18 anonim válasza:
én 16 alatti vagyok, de UTÁLOM az olyan fiúkat akik menőznek. a legjobb az a fiú aki kedves és figyelmes. az hogy testes vagy soványka az lényegtelen. csak a belső számít. ne aggódj, egyszer mindenki rátalál az igazira!
15/18 anonim válasza:
Sztem lassan ezek a fiúk elérik hogy ugy nézzenek ki mint a lányok:DDD
Tiszta cinkes hogy vasalják a hajúkat és az is cink h kb ugyan annyit állnak a tükör elött mint mi csajok..=/
16/18 anonim válasza:
nekem se az ilyenek jönnek be :) 15L
17/18 anonim válasza:
nekem se jönnek be a "pávák"főleg mert a leggtöbbjük nagymenőnek érzi magát és bunkó köcsög pedig nincs mire arcoskodnia.14L
18/18 helloyellow válasza:
A mi osztalyunknak se tetszenek az ilyen enyhên fogalmazva nyápic szerencsétlen frissensült hajúak.Én személyszerint ilyeneket valami külön intézetbe vinném a cicababákkal együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!