Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Naponta - vagy, ha úgy tetszik, hetente - hány felkérést kaptok randira?
Nulla felkérést kapok naponta, és hetente:D.
Spontán történésből kifolyólag úgy évente egyet. Nem vagyok csúnya, csak egy átlagos lány. De nem is vagyok olyan közegben, amiben spontán ismerkedni lehetne. Annyira meg nem vagyok vonzó, hogy az utcán felfigyeljenek rám:).
Köszi!
Ilyen stílusú válaszokat várok mindenkitől.
Hát, én elég sok "udvarlóval" vagyok körülvéve, de a legtöbb neten közeledik, így nem veszem őket különösebben komolyan. 1-2 olyan fordul elő, akikkel értelmesen el tudok beszélgetni, velük elég hamar találkozok, és alakulnak a dolgok. Hogy ezek a találkozások mennyire randik, mennyire nem azok... jó kérdés =) Én inkább ismerkedésnek, tapogatózásnak nevezném őket.
Konkrét randira hívás elég ritka (itt mozira, fagyizásra, gyrosozásra meg egyéb hasonló meghívásos dologra gondolok). Talán havi 1.
Ami érdekes, hogy nem egyenletes ez a dolog. Van, hogy egy héten 10-15 srác kezd el ismerkedni velem (elenyésző része személyesen jön oda hozzám, a többi általában net, és 2-3-al lesz személyes találkozó, és az esetek többségében mind haverként végzi), de van hogy hónapokig senki.
(Mielőtt bárki beképzeltnek nézne, nem tartom magam különösebben szép lánynak, inkább átlagosnak. De sokszor megkapom, hogy nagyon erős a szexuális kisugárzásom, pedig nem vagyok plázacica típus, nem riszálom magam az utcán, nincsenek nagy melleim, nem hordok mélyen dekoltált felsőket, és nem vagyok a mai világban divatos pálcikalány sem.)
Most nem azért, hogy izéljek, de nekem például eddig bejönne a 12:44-es válaszoló, szeretném jobban megismerni, de hogy kezdeményezzek???
Nem tudok róla semmit, és még privát levelet sem tudok neki küldeni, hogy aztán ismerkedhessünk és talán találkozhassunk.
A maximum amit tehetek az az, hogy ebben a hozzászólásomban jelzem számára, hogy mi a szitu, amit a fenti sorokban megtettem, tehát kezdeményeztem, de mi a biztosíték arra, hogy el is olvassa???
Márpedig innentől Tőle függ minden, hogy ír-e nekem privátot és a saját kezébe veszi a sorsát, vagy annyiban marad az egész.
Itt szeretném megjegyezni 12:44-es válaszolónak, hogy NEM a példa kedvéért írtam, amit írtam, hanem tényleg meg szeretnélek ismerni. Végülis két közös dolog már van bennünk. :D
21/F
Hát, nemtudom, nkm neten kismillió felkérés jött már. Szinte az összes pasi aki rám ír a 10. mondat után találkozni akar. (nemtudom hova sietnek :o ) Van olyan is, akinek hiába mondom, nemadja fel és állandóan jön a randi 5lettel.
Való életbe is van, de az csak olyan "viccelödés" amibe szerintem van vmilyen szintü komolyság is. Habár, kitudja.
Szval így :)
Nem túl sokat. Ha kicsit csinosabban (magassarkú, kivágottfelső) felöltözök, akkor kapok néhány bókot, de nem igazán kapok "felkéréseket"..
De megértem: Alacsony és dundi vagyok, az arcom sem túlságosan szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!