Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Naponta - vagy, ha úgy tetszik, hetente - hány felkérést kaptok randira?
Nulla :) Kicsit elszomorító, hogy ez már 2 éve így van, tehát elég unalmas ebből a szempontból az életem :D
Ez a szám takarja a bókokat és a felkéréseket egyaránt.
Tőlem konkrétan még egy srác sem kért randit. Egy fiúval majdnem randiztunk, de az is úgy volt, hogy elég sokat beszélgettünk msn-en és mondtam, hogy ezt inkább élőben kellene megbeszélni. Erre megkérdezte, hogy ez most mit jelent, mondtam, hogy találkozzunk valamikor. Utána írt egy emailt, hogy mikor találkozzunk, de én akkoriban nagyon sok egészségügyi problémával küzdöttem, hetente 2-3x kellett orvosokhoz járnom, és akkor is, amikor találkoztunk volna. Utána hirtelen megváltozott, már másnap teljesen más volt. Kikosarazott. Nem lett semmi, már nem is bánom..
Szóval én még randiszűz is vagyok:$ :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!