Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az MyVipen, hogy ha megnézi az adatlapomat egy lány akinek szimpi vagyok, ő bejelöl engem, de ha én jelölök be egy lányt aki nekem szimpi, az a legtöbb esetben nem jelöl vissza?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert már nem egyszer jelöltek be lányok (akiket akkor láttam először) mert szimpi voltam nekik, s én vissza is igazoltam őket. Meg voltam úgy hogy felvettem MSN-re , s mikor mondtam neki hogy hol láttam meg , meg miért vettem fel, ott mondta egyből hogy miért nem jelöltem akkor be ha tetszik nekem. Tudom ez nem társkereső, de ha egy olyan lány oldalát nézegetem akit tényleg nagyon szimpinek tartok, akkor azt bejelölhetném?2008. nov. 9. 14:38
1/4 anonim válasza:
Ez gáz. Egy ismerősömet rendszeresen nézegeti valaki és bejelölte de ő nem jelölt vissza viszont továbbra is nézegeti. Az ilyenek sztem túl félősek, mert úgy gondolhatják hogy ha visszajelölnek akkor jön a köv. "lépcső" amitől tartanak.
2/4 anonim válasza:
én már voltam ugy hogy volt egy lány(csak látásból ismertem) aki először elkezdett irogatni.mondom jól van megadom az msn-emet mi lehet belőle...utána 2 hónapomba telt hogy leakasszam magamról. akkor tanultam a hibámból és azóta ilysmi levelekre nem is válaszolok. persze bejelölhetsz egy lányt akit szimpinek tartassz de lehet már neki is volt olyan élménye mint nekem
3/4 anonim válasza:
arra nem gondoltál hogy akit bejelöltél az nem tart téged szimpinek és azért nem jelöl vissza?
4/4 A kérdező kommentje:
Akiket én jelöltem vissza, ott is volt 1-2 aki nem volt annyira szimpi, még is visszaigazoltam.
2008. nov. 9. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!