Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak kevés fiú ad a testi megjelenésre (kondizás)?
Nem általánositva!!!!
Ha jól olvastam 30 körül vagy.Egy ilyen korú férfinak általában már családja van,dolgozik látástól-mikulásig hogy eltartsa imádott nőjét és gyerekeit.Most nem a menáger urakra gondolok hanem
Az átlag pasira akiből szerinte több akad.
Viszont áruld el nekem hova lesznek azok a mindig friss ,szexi fehérneműben,szexéhes,egész éjszakát átmulató nőstény ördögök a házas élet kb 5. éve után? Érted mire gondolok!?
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:12
Nem csak ezt nézem,csak ez tűnt fel,hogy jövök megyek a városban,és alig látok jó pasikat.És igen,ahogyan ti is a csajokat,úgy mi is szeretjük megnézni a jó pasikat.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:26
Ok igazad van nem lehet mindig mindenkor egy ember a topon.
Igazából meg még nekem személy szerint az egyediség hiányzik.Tényleg ezekben a tömegruhákban, ha strandon vagyok és van egy jó pasi,az tuti,hogy piros,vagy rózsaszín nadrágban van :(
A válasz megírásának időpontja: ma 01:00
Így ahogy mondod!:)
Neked vannak problémáid azt látom :)
Mintha egy 14 éves lány írta volna a kérdést.
Aki 30 felett van és úgy néz ki, ahogyan te azt elmondod, annak már régen van nője és egyáltalán nem használ társkeresőt.
Az utcán én rengeteg olyan férfit látok, aki szerintem igenis vonzó és szerintem ennek semmi köze a konditeremhez, nem is tetszettek soha az izmos pasik. Nagyon jól fogalmaztál, hogy jó pasikat akarsz látni, én pedig igazi férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!