Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak kevés fiú ad a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak kevés fiú ad a testi megjelenésre (kondizás)?

Figyelt kérdés
A legtöbbjük megakad a márkás holmiknál,de az hogy a teste is jó legyen,azzal sokan nem foglalkoznak.Az előbb felmentem egy társkereső oldalra ott is ez a helyzet.Nem kell,hogy nagyon ki legyenek gyúrva,de azért legyen már arányos a magasságával,nézzen ki valahogy.Olyan jó,amikor jó kinézetű pasikat látok! :)
2011. júl. 8. 22:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én is 30 vagyok, 6szor eljárok edzeni hetente.Az oldalpárnáktól viszont nagyon nehéz megszabadulni.Amúgy elcsodálkozok a kérdéseden, mert azért a csajok nem épp ezt nézik a srácon, hamarabb a kisugárzást, öltözködést, talpraesettséget stb. de ezeket tudod.Pláne 30 évesen furcsálom kicsit hogy ezt nézed, na mindegy mi férfiak úgyis ezt nézzük egy nőn, de a férfiak mindig is vizuális lények voltak...
2011. júl. 9. 00:12
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem általánositva!!!!

Ha jól olvastam 30 körül vagy.Egy ilyen korú férfinak általában már családja van,dolgozik látástól-mikulásig hogy eltartsa imádott nőjét és gyerekeit.Most nem a menáger urakra gondolok hanem

2011. júl. 9. 00:17
 13/21 anonim ***** válasza:

Az átlag pasira akiből szerinte több akad.

Viszont áruld el nekem hova lesznek azok a mindig friss ,szexi fehérneműben,szexéhes,egész éjszakát átmulató nőstény ördögök a házas élet kb 5. éve után? Érted mire gondolok!?

2011. júl. 9. 00:26
 14/21 kis-enci válasza:
Hát ez egy jó kérdés... Ők nagyon bírják, ha egy csaj formás, nem is gebe, nem is kövér. Nem azt mondom, h az izmok adják a férfiasságot egy embernek de én is bírom, ha egy kicsit ki van dolgozva a testük. Táncolok, így a körülöttem lévő srácok testével nincsen probléma, némelyik tánc mellett még eljár kondiba is, az egyiknek olyan szép bronzszínű bőre van, nagyon jól néz ki, olyan igényes (párszor szexeltünk is, ott sincs vele gond ;) ) Fiúk! a lényeg, ha ti nem foglalkoztok azzal, h mutatós izmok legyenek rajtatok, akkor ne is várjátok a lánytól a lapos hasat és a formás popsit... azért mi is megküzdünk ám :D
2011. júl. 9. 01:00
 15/21 A kérdező kommentje:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:12

Nem csak ezt nézem,csak ez tűnt fel,hogy jövök megyek a városban,és alig látok jó pasikat.És igen,ahogyan ti is a csajokat,úgy mi is szeretjük megnézni a jó pasikat.

2011. júl. 9. 01:12
 16/21 A kérdező kommentje:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:26

Ok igazad van nem lehet mindig mindenkor egy ember a topon.

Igazából meg még nekem személy szerint az egyediség hiányzik.Tényleg ezekben a tömegruhákban, ha strandon vagyok és van egy jó pasi,az tuti,hogy piros,vagy rózsaszín nadrágban van :(

2011. júl. 9. 01:22
 17/21 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 01:00

Így ahogy mondod!:)

2011. júl. 9. 01:23
 18/21 anonim ***** válasza:
30%
Mert kevesen tudják, h nektek csajoknak csak a külső számít.
2011. júl. 9. 08:13
 19/21 anonim ***** válasza:
Mert hülyék,és céltalanok,de nem én,én heti 4-szer edzek,kőkeményen,nagyon formás a testem,most ne jöjjön,az,hogy hülye kondis.Viszont nekem is hatalmas igényeim vannak a nőkkel kapcsolatban,neki is kell edzeni,olyan fitnesz lédi forma,hosszú haj,formás s_gg,kirívó cuccok.Kérdező ha ilyen vagy írj privit nekem,beszélgessünk
2011. júl. 9. 11:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Neked vannak problémáid azt látom :)

Mintha egy 14 éves lány írta volna a kérdést.

Aki 30 felett van és úgy néz ki, ahogyan te azt elmondod, annak már régen van nője és egyáltalán nem használ társkeresőt.

Az utcán én rengeteg olyan férfit látok, aki szerintem igenis vonzó és szerintem ennek semmi köze a konditeremhez, nem is tetszettek soha az izmos pasik. Nagyon jól fogalmaztál, hogy jó pasikat akarsz látni, én pedig igazi férfiakat.

2011. júl. 9. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!