Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A kondizás árt a növekedésben?

A kondizás árt a növekedésben?

Figyelt kérdés

Hallok ilyen hülyeségeket, de nem nagyon hiszem el.

Ha igen, hogyan és minél?

Nem bazi nagy súlyokkal kondizok!

16 éves vagyok

2011. szept. 29. 21:06
 1/6 dirtboy ***** válasza:
91%
16 évesen kár ilyen helyéggel foglalkozni,még okés hogy aggódnak a 14 évesek de 16 évesen már ne foglalkozz ilyen hülyeséggel.
2011. szept. 29. 21:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát az a bajom h :D elég alacsony vagyok, tehát nem mondhatom h már nem kéne nőni :D (kb 174 cm)
2011. szept. 29. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem erőlteted túlzottan a nagy súlyokat akkor nincs semmi gáz.Egyébként amíg növekedésben vagy(18-20 éves korig) addig a csontjaid a nagy terhelés hatására képesek deformálódni és elméletileg a növekedésüket is gátolhatja ez és a plusz izom okozta különféle erőhatások.Fogalmam sincs hogy a valóságban ez pontosan mennyire mutatkozik meg,lehet hogy csak milliméterek de nem véletlenül a növekedési időszak vége felé javasolják ezt a sportot.

De ahogy írtam az elején ha ésszel csinálod nincs semmi gáz.Ja,és nincs szükséged semmi kreatinra,tömegnövelőkre meg hasonlókra sem.

2011. szept. 29. 21:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak nagyon nagyon néha, fehérjét iszok, de azt is 2 hónapja vetetm és alig fogyott, és nem telerakom az üveget vele
2011. szept. 29. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Egyedül, az agyi kapacitást csökkenti. Ez meglátszik az előttem válaszolón is. Kérdezőnek: Ihatod a fehérjét, gyúrjál mint az állat és ne tarts attól, hogy kicsi maradsz. Elvégre, Arnold S. is 184-5 centisre nőtt, pedig ő bizony a "legnagyobb" testépítők között van.
2011. szept. 30. 13:25
 6/6 dirtboy ***** válasza:
67%

arnold 188cm

lou ferigno 193cn

eddie abbew 186cm

vörös zoli 184cm

kathi béla 181cm

toney freeman 188cm

cedric mcmillan 182cm

2011. szept. 30. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!