Kondizás mellé ezeket lehet enni?
Figyelt kérdés
Szoval tojást sütve, csirke mellet rántva vagy sütve lehet enni+ én még a csirkemell mellé sajtot szoktam enni, ez elég fehérje lenne ?2011. szept. 20. 21:16
1/4 anonim válasza:
ha fehérjének elég is, gondoskodnod kell a szénhidrátokról és zsírokról is (rizs, olajak)
2/4 anonim válasza:
Egy valamit soha nem fogok megérteni. Gondolom kezdő vagy. M1 én már 4 éve edzek és mégse figyelek ennyire oda kajálásra, hogy jajj ha most ezeken kívűl mást eszek mi a rák lesz velem.:) volt olyan évem amikor végig figyeltem rá, hogy jajj ezt ne azt ne. Aztán neki áltam úgy ahogy jól esik mellé fehérje stb...+12 kg izom jött fel rám 1 év.
Amikor oda figyeltem akkor 6-7. Mindegy én csak arra akarok kijukadni, hogy szerintem annak kell ennyire oda figyelni a táplálkozásra aki versenyekre készül. Mert abszolút nem tartható ez a diéta, hogy csak ezt meg azt mert fehérje dús. Mert egy idő után lehet 1 év is. Úgy megunod mint a szart. Annak éri meg aki versenyre megy persze csak szerintem és pár edzőtársam szerint.
3/4 A kérdező kommentje:
Vágom, csak én eleve sok szénhidrátot eszek.... ez a baj, ezért akarnék ezzel legalább több fehérjét bevinni a szervezetembe, a csirkemellet szoktam enni fehérje gyanánt főleg, de mindig azt hallom, hogy az étkezés a legfontosabb... ezért akarok legalább kicsit javítani a táplálkozásomon.
2011. szept. 20. 21:46
4/4 anonim válasza:
azt te tudod,hogy mennyire vagy hízékony,ha könnyen zsírosodsz,akkor csökkentsd a szénhidrátot,és növeld a fehérjét.amiket írsz,azok beleférnek,jók fehérjének,persze itt is vedd figyelembe a kalóriaszükségletedet,mert a túl sok zsiradék is hízlalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!