Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak kevés fiú ad a testi megjelenésre (kondizás)?
Figyelt kérdés
A legtöbbjük megakad a márkás holmiknál,de az hogy a teste is jó legyen,azzal sokan nem foglalkoznak.Az előbb felmentem egy társkereső oldalra ott is ez a helyzet.Nem kell,hogy nagyon ki legyenek gyúrva,de azért legyen már arányos a magasságával,nézzen ki valahogy.Olyan jó,amikor jó kinézetű pasikat látok! :)2011. júl. 8. 22:54
1/21 anonim válasza:
Mert nem akar mindenki úgy kinzéni mint Schóbert Norbi '-.- És sok pasin egyáltalán nem tetszik az agyongyúrt, kondibna szálkásított műizom...
2/21 anonim válasza:
Mert lusták vagyunk. Én is mindig elhatározom, hogy "na, akkor mostantól minden nap gyúrok egy kicsit" - aztán nem lesz belőle semmi :$
3/21 anonim válasza:
Én heti 4-5 ször kondizok,focizok Ha gondolod irj rám 16/F
4/21 Smartguy86 válasza:
Mi az a műizom??? Abban munka van, kemény edzés, hónapokig, évekig. Nincs olyan, hogy valaki beveszi a csodabogyót, és holnapra már Arnold Svajcinéger néz vissza a tükörben.
Amúgy meg azért van, amiért sok az olyan kérdés is, hogy hogyan lehet pár hét alatt kockás a has, meg + 30 kiló izomtömeg edzés nélkül... Mert mindenki azt hiszi, hogy ez ilyen egyszerű és hogy csak pénzkérdés.
A ruha is csak pénzkérdés. Bárki megveszi, felveszi és kész. Az izmokért szenvedni kell, eljárni, tervezni, izzadni, normális étrendet betartani, fegyelmezetten. Ez nem megy olyan könnyen, mint divatmajomnak öltözni x forintból.
Ilyen egyszerű!
5/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó túl fiatal vagy hozzám (30 vagyok) Nem is Schobert Norbira gondoltam, mert nekem ő abszolút nem tetszik,hanem arra,hogy kicsit legyenek már emberesebbek,mert nem hogy nem akar mindenki úgy kinézni,de az a kivétel,ha valaki jól néz ki!Sajnos.Azt vettem észre,hogy szinte mindenkinek egyforma az alakja,meg ezzel az oldaltáskával...:D
2011. júl. 8. 23:02
6/21 anonim válasza:
Hello, sztem én tetszeni fogok neked. Bár még csak 25 vagyok de sztem nem fogod megbánni, ha írsz nekem egy privit :)
7/21 anonim válasza:
A "műizom" nem tetszik kedves első, de az agyonszolizott teljesen "EREDETI" bőrszín, mindenkin kozerv cipő és fültágító és minimum egy rózsaszín ruhadarabbal ellátott 40 kilós fiú - az ilyen nem férfi - az tetszik mi ?:D
8/21 anonim válasza:
Nekem ez a szerencsém, ugyanis nem tetszenek a vékonyabb, izmos pasik, én a kis pocakot tartom szexisnek. :)
9/21 anonim válasza:
nem tudom mikor regisztráltál föl erre az oldalra, de ha már régebben, akkor Neked is kellett tapasztalnod azt a fogadtatást, amiben a kicsit sportosabb testű pasikat részesítik...enyhén szólva lehangoló és siralmas, hogy mennyire undorítónak találja szinte mindenki, Te a ritka kivétel vagy, azt kell, hogy mondjam! Az a kedvencem, amikor rögtön mindenki azzal jön, h az ilyen srác tapló, bunkó, buta, lelketlen, hazug és még sorolhatnám a különböző előítéleteket! Am. én 187 cm és 75 kg vagyok, szal elég sovány ráadásul egy bő tizessel fiatalabb, mint Te, csak gondoltam leírom a főbb okát, annak, amit hiányolsz. De most akarok elkezdeni súlyzózni, csak azért is, mert nem szeretnék ugyanúgy kinézni, mint a barátnőm, akinek meg nem tetszik, hát ne nézze(n)! Ilyen egyszerű!
10/21 anonim válasza:
Azért, mert gyúrás = KÍNszenvedés (szó szerint), legalábbis nekem! Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!