Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés 22évesen. Hogyan?
Sziasztok!
22éves vagyok és nem vagyok az a bulizós típus, nem járok szórakozóhelyekre, máshol meg nem nagyon lehet ismerkedni.
Regisztráltam 1-2 társkereső oldalra, rendesen kitöltöttem az adatlapomat, képet is töltöttem fel. Írtam egy pár lánynak, de még csak válaszra se méltatnak. Jó, nem vagyok az tipikus szépfiú, de azért ronda se. Átlagosnak tartom magam. Szerény, kedves, normálisan gondolkodó, romantikus vagyok.
Mit tudnátok javasolni, hogyan és hol ismerkedjek? Egyelőre reménytelennek tűnik a dolog. E-mail-be is jöhetnek a válaszok. Örülnék, ha olyan lányok is írnának, akiknek a leírtak alapján szimpatikus vagyok, legalább lássam, hogy van remény.
Minden választ köszönök!
Hát, feladni nem szabad sosem! :) Én sem vagyok az a bulizós típus, mondjuk discoba meg efféle helyeken nem is ismerkednék! :) Mondjuk én szerintem a magasságom meg a hajszínem miatt nem találok normális párt! :D
21/L :)
Szerintem meg hajszíntől teljesen független! A szőke hajszín meg valakinek nagyon a bögyében volt, hogy kikezdte és aztán kialakultak a szőke nős viccek és a többi baromság, amivel a szőke hajszínt azonosítják. Az a lényeg, hogy neked tetszik, nehogy megváltoztasd!:)
Hozzáteszem, nekem is tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!