Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Interneten társkeresés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten társkeresés?

Figyelt kérdés

Helló!

Tudnátok ajánlani valami jól működő társkereső oldalt ahol sokan vannak és esetleg még be is jött nektek?

2011. febr. 13. 17:07
 1/9 A kérdező kommentje:
Úgyértem működött:D
2011. febr. 13. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:

paratlan.hu

ingyenes

2011. febr. 13. 17:22
 3/9 anonim válasza:
csajok és pasik
2011. febr. 13. 17:47
 4/9 anonim ***** válasza:
love.hu <3<3
2011. febr. 13. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
engem is love.hu-n talált meg a szerelem:)
2011. febr. 13. 19:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Love.hu-n imertem meg a barátom. Már 3 éve együtt vagyunk :D
2011. febr. 13. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is a love-on ismertem meg a páromat, azért írtam:) <3

18:38as voltam:)

2011. febr. 13. 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:
én a myvip randin taáltam meg az igazit.
2011. febr. 13. 21:24
 9/9 anonim válasza:

A keresőoldalak kampányszövegei ellenére sajnos a valóság az, hogy a netes társkeresés mégsem kapott Nobel -díjat. Az alapötlet nagyon jó, miszerint gyűjtsük katalógusba a szingli csajokat és pasikat. Viszont, ha felregisztrálsz egy (több) ilyen oldalra, a következőt tapasztalod:

Nőként:

A csajok fórumokon feszt arra panaszkodnak, hogy a netes társkeresőt alkalmi szexpartner közvetítőnek használják a hormonvezérelt ösztönlény hímek.

Férfiként:

A férfi embert regisztrációt követően kétféle sokkhatás éri:

1 Nahát, mennyi szingli csaj, ez hihetetlen!

2 Egy sem hajlandó velem szóba állni ez is hihetetlen!

Ezekbe a jelenségekbe mindkét oldal rövidebb-hosszabb idő után beleun és hagyja a fenébe az egészet.

Az adható legjobb tanács:

Felejtsd el, próbálj meg kimozdulni, emberek közé járni. Ha megtetszik valaki, egy mosollyal, egy kedves köszönéssel sokkal nagyobb esélyed van az ismerkedésre, mint bármelyik netes oldal legdrágább előfizetési csomagjával.

2014. dec. 28. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!