Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért van az h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért van az h a csajok mindig visszautasítanak ha próbálkozom? Lent.

Figyelt kérdés

23 éves fiu vagyok, egyetemista...igyekszem mindig szépen divatosan öltözködni, és mostanában ha odamegyek egy ismeretlen lányhoz akk soha nem jön össze komolyabb beszélgetés meg semmi, mindig lekoptatnak...kezdek elkeseredni,lehet h nem vagyok a legszebb de akkor is...linkelek egy képet, szerintetek ennyire csúnya lennék?

[link]

2011. júl. 4. 22:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Amikor odamész egy lányhoz, ne fejezd ki annyira, hogy tetszik neked, inkább legyen sok lánybarátod, hátha megtetszel valamelyiknek. :))
2011. júl. 8. 09:51
 22/28 anonim ***** válasza:

szerintem átlagos nagyon érzékeny srác vagy, aki túlgörcsöli ezt az egészet.

Nagyon akarod , ezért erőlteted, ha a lány nem küldi a jeleket, hogy bejössz neki,odamehetsz de úgyis elküld valami kamu szöveggel.

Szerintem próbálj máshol is ismerkedni és próbálkozz tovább, de ne nagyon erőltesd , mert abból semmi jó nem sül ki.

2011. júl. 8. 10:13
 23/28 anonim ***** válasza:

Nem lehet,hogy nagyon nyomulsz ??

Vagy lehet,hogy nem megfelelő lányoknál próbálkozol,mert ezt most nem azért de látszik rajtad,hogy egy okos férfi vagy és lehet,hogy nem olyanoknál próbálkozol akiknél kellene :))

2011. júl. 8. 11:32
 24/28 anonim ***** válasza:
jÉÉÉ, te matekos vagy... hát akkor ne a dizsiben ismerkedj, hanem a könyvtárban. Tapasztalat :DDD A legjobb csajt akkor szedtem össze, mikor a mátrix kommutációjából korrepetáltam. Tudásom láttán annyira rám gerjedt, hogy egyből az ágyamban kötött ki. Szóval felejtsd el a dizsit cimbi, azt hagyd a telepi vagányoknak :D A te helyed máshol van :)
2011. júl. 8. 23:00
 25/28 anonim ***** válasza:
háát szerintem nem vagy csúnya, de valljuk be macsó sem vagy... ami nem is baj... vannak olyan lányok, akik az ilyen "stílust" szeretik... Viszont hát igen, az öltözködés. azt ajánlom hogy,egy kockás ing +farmer, nyáron esetleg napszemcsi, télen meg valami férfias öltönyszerű vagy pedig sportos kabát (semmiképpensem pulcsi)! ha odamész egy csajhoz, akkor ne állj mint egy cöek, próbálj meg laza lenni, persze egy kicsit lehetsz bizonytalan is, mert valakinek ez jön be... de ne vidd túlzásba.. ha olyan helyen vagy, kérd meg hoy táncoljon veled, hívd meg egy üdítőre vagy valamire, mutass neki trükköket :) én ezt tanácsolom :) remélem segítettem
2011. júl. 8. 23:16
 26/28 anonim ***** válasza:
be vagy szívva tesó?
2014. jún. 14. 22:30
 27/28 anonim ***** válasza:
Na tessék. Azóta házas lettél. Grat!
2019. febr. 22. 17:08
 28/28 anonim válasza:
Én már feladtam
2021. okt. 7. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!