Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Udvarias, kedves vok a nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Udvarias, kedves vok a nőkkel humorom is van legalábbis azt modják nem vok bunkozos ráadás szerény nem mondanám magam se csúnyának se szépnek magam teljes mértékben heteró vok és próbálkozom is nem csak ülök. Mi lehet a gond? Mit rontok el a nőknél?

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 21:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

A sok "vok" ból ítélve nem lehetsz valami idős, mert egy érett férfi ilyet nem ír, hogy vok, hanem vagyok.

Szóval első lépésben komolyodjál kicsit aztán nem lesz baj.

A szleng nem menő + rövidítések egy felnőtt érett nőnél.

Ha persze nem 20 vagy annál idősebb nőkre hajtasz hanem 15 éves csitrikre akkor meg buz.isnak tűnhet illetve divatmajmolásnak ergo birkaeffektusban szenvedsz és mész a sok gyökér gyerek után az pedig nem menő, hisz egy hülye gyerek leszel a csajok szemében a többi hülye gyerek közül.

27/F

2010. aug. 16. 21:20
 2/20 anonim ***** válasza:
Korod?
2010. aug. 16. 21:20
 3/20 anonim válasza:
100%
ezzel én is teljesen így vagyok:/ a gond nem bennünk van szerintem, hanem a mai társadalom elvárásaiban. okos és kedves lányt egyébként nagyon nehéz találni, de ha egyszer összejön minden rendben lesz.
2010. aug. 16. 21:22
 4/20 anonim ***** válasza:
Protip: minnél inkább leszarod a csajt, annál inkább érdekled őt.
2010. aug. 16. 22:26
 5/20 anonim ***** válasza:

Ha bunkó vagy akkor már kapásból felhívod magadra a figyelmét és beszélni fog rőólad. Nyugodtan szólogass be, "csá" "mibajod" ..........

A nők hazudnak amikor azt mondják, normális hapsi kell nekik, holott mind a bunkó parasztokat szereti.

2010. aug. 16. 22:30
 6/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak rossz helyen kopogtatsz. Engem kifejezetten irritál, ha egy pasi bunkó meg menőzik. 23/l
2010. aug. 16. 22:47
 7/20 anonim ***** válasza:

mind a bunkó parasztokat szereti.

Nem szép dolog le bunkó parasztozni az édesapádat fiam:D

Szóval a nagyapád, dédapád is bunkó paraszt volt?

Ejjjj srác gondolkozzál mielőtt irkálsz.

2010. aug. 17. 09:27
 8/20 anonim ***** válasza:

A bunkó paraszt rossz kifejezés.

A nők a domináns, alfa férfiakat szeretik.

2010. aug. 17. 12:56
 9/20 anonim ***** válasza:

A nőstények az állatvilágban igen, szeretik az ALFA, domináns hímeket, de az embereknél nem igazán helytálló, mert minden lány akinek van barátja akkor minden barát alfa hím? Na neeee? Azért hihetetlen, hogy ha egy lány 5 fiúval járt mind az 5 ALFA a társaság központja.

Micsoda szép világban élünk, hogy minden férfi ALFA:DDDDD

2010. aug. 17. 14:08
 10/20 anonim ***** válasza:

Előző:

Annyit mondtam, hogy a nők az alfa, domináns férfiakat szeretik.

Sehol sem említettem olyat, hogy minden "barát" alfa, nem kell ilyet belemagyarázni.

Csupán a domináns férfiak sokkal könnyebben kezdeményeznek és lépnek párkapcsolatba. A hűség az meg megint más dolog. Egy béta nyilván semmiképp nem hagyja el a barátnőjét, örül amíg van.

2010. aug. 17. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!