Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvarias, kedves vok a nőkkel humorom is van legalábbis azt modják nem vok bunkozos ráadás szerény nem mondanám magam se csúnyának se szépnek magam teljes mértékben heteró vok és próbálkozom is nem csak ülök. Mi lehet a gond? Mit rontok el a nőknél?
Annyit mondtam, hogy a nők az alfa, domináns férfiakat szeretik.
Nem akarok kötekedni, de ha azt írod a nők az alfa férfiakat szeretik azzal azt mondod, hogy aki nem alfa annak nincs nője ergo a Bétákat nem szeretik a nők.
Ha nem minden barát alfa, hanem béta akkor nem helytálló a megállapítás miszerint a nők az Alfa pasikat szeretik, mert akkor miért járnak Bétával?
Ha pedig nem csak Alfákkal járnak akkor miért jelented ki, hogy a nők az alfa pasikat szeretik?
Nem attól alfa mert váltogatja a nőit, az a nő aki váltogatja a pasikat kurv@ az a pasi ak váltogatja a nőket sz@r alak nem alfa.
Ezektől a tulajdonságoktól nehogy már macsó legyen a kis görényből. Szóval én nem magyarázok bele semmit te írtad a nők szeretik...vagyis minden nő.
Szép estét.
ja..és mindenki alfa aki annak gondolja magát.
Alfahím :D Vicces szó egy esendő emberre aki egy pillanat alatt Béta lesz, mert ideg-óráig erősnek látszik, de mindenkit meg lehet törni. Láttam én már izmos, kigyúrt tetovált állatot sírni mint egy kislány és láttam már központi embert kitaszítottnak akit mindenki lesz@rt egy idő után és egy senki lett az ünnepelt sztárból.
Aztán hirtelen változtak a dolgok, de nagyot.
Dominancia? Ahhoz kell szolga lelkű, behódoló "nép" is.
Már eleve egy férfi sose titulál egy másik férfit Alfának, mert amelyik férfi alfának titulálja a másik hímet azzal a saját életerét nehezíti meg és neki lesz kevesebb elismerése, csaja, sikere. Ha pedig a férfiak szerint nem Alfa akkor ki szerint az? A nők szerint?
Miből gondolják, hogy Alfa, mert jól néz ki?
A hatalom, dominancia nem kinézetfüggő hanem személyiségfüggő. Láttad már Napóleont vagy Hitlert esetleg Sztálint? Szóval valami ks majmot ne tituláljanak már a nők alfának, mert attól még egy senki marad.
Ezért nem jó ez a kifejezés szóval aki ezt a szót használja nézegessen már természet filmeket vagy történelmi filmeket, mert ezek szerint gőzük sincs ki az Alfa. Hát nem az izmos fiú a szomszédból:DDDDDD
Alfa, Béta. Hát persze.
21:14
Én kérek elnézést, nem tudtam, hogy a nők csak azzal járnak, akit feltétlen szeretnek.
Legózd már össze magadnak, amit mondtam, ember!
Kérdező, remélem érted amit közölni akartam..
légy magabiztos, optimista, másoktól független, és próbálj mindig te magad véleményt alkotni a dolgokról!
Menni fog. Ez már egy nagy lépés affelé, hogy sokkal több lánnyal flörtölhess.
Én össze "legóztam", de te meg normálisan fogalmazzál!
Logika--A nők alfa, aki nem alfa annak nncs nője, de sok embernek van nője akkor mindenki alfa?
Ha nem mindenki Alfa akkor hogy a bánatban jelentheted ki, hogy a nők azokat szeretik?
Szóval máskor pontosabban fogalmazzál, mert akkor ezek szerint mindenki akinek van barátnője, szeretője, felesége, az Alfa ha pedig nem alfa és magabiztos mindenki akinek van barátnője akkor miért jelentesz ki hülyeségeket???????????????????
Legalább írd oda, hogy átlagba a nők, vagy úgy tapasztaltad, hogy a nők, de jelentsd ki 100% igazságtartalommal.
jav: De ne jelentsd ki 100% igazság tartalommal.
Logika!!!!!!!!! Egy macska fekete, de nem minden macska fekete:DDDDDD
Én kérek elnézést, nem tudtam, hogy a nők csak azzal járnak, akit feltétlen szeretnek
Ezzel mondjuk én nem dicsekednék a helyedben, mert ha fiú vagy akkor gáz, hogy veled csak érdekből jártak a lányok mert balf.asz vagy ha pedig lány vagy elég gáz, hogy érzelmek nélkül és csak érdekből jártál/jársz fiúkkal, mert való igaz a mondás mindig az erősebb kutya ba.szik, de a kutyáknak nincs érzelmeik nem szerelmesek a párjukba nem alapítanak családot csak pucsítanak annak aki épp a háta mögött áll szóval ha lányok ezt követik akkor nagy kurv@ mind. Aztán mindenkinél van erősebb kutya:DDDDDD
Szóval igen ha nem egy kis hugyos kurv@ akkor az érzelmeire hallgat és nem az Alfa hímektől van elájulva.
Mert nincsenek is Alfák csak emberek, aki pedig csak menőzésre hajt az nem nő csak egy szexuális segédeszköz!!!!!
Előző, meddig akarsz még durrogni? :)
Továbbra is fenntartom, olvasd csak át megint amit írtam, esetleg vedd elő az értelmezési kéziszótárt, és nézegesd át külön-külön a szavaim.
Remélem hamarosan veszitek az iróniát irodalomból, az is sokat dob majd az értelmezési készségeiden.
Én pedig ajánlom neked a Logikát joghallgatók részére, sokat dob majd a érvelési illetve megfogalmazási képességeiden. Ha pedig állítunk valamit " a nők az Alfa férfiakat szeretik" akkor támaszuk is alá illetve pontosabban fogalmazzunk pl A nők( ergo minden nő a földön) helyett egyes nők illetve a nők egy része avagy tapasztalataim szerint a nők.
Egy tárgyaláson már a második mondatodba bele lehetne kötni és a pert is elvesztenéd valószínűleg a pontatlan és elnagyolt fogalmazásod miatt.
A nők.... szerinted ez mit jelent? Gondolom neked az is mindegy hogy gyanúsított vagy vádlott vagy :-)))
A nők pontatlan kifejezés volt.
Irodalmat pedig jogi egyetemen nem tanítanak ezt jó ha megjegyzed.
Annyit mondtam, hogy a nők az alfa, domináns férfiakat szeretik.
Sehol sem említettem olyat, hogy minden "barát" alfa, nem kell ilyet belemagyarázni.
A nők az alfa, domináns férfiakat szeretik.
Sehol sem említettem olyat, hogy minden "barát" alfa, nem kell ilyet belemagyarázni.
Most pedig olvasd el a két mondatot szépen lassan és gondolkozz el mekkora állatságot írtál.
Ha a nők az Alfa férfiakat szeretik, de nem minden barát( tudod akikkel a lányok járnak) alfa, hanem Béta akkor ezzel a saját állításodat cáfoltad meg.
PL:
Minden kocsi zöld! Nem kell belemagyarázni, hogy a lada zöld én ilyet nem írtam!
Na kb erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!