Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért van az h a csajok mindig visszautasítanak ha próbálkozom? Lent.
23 éves fiu vagyok, egyetemista...igyekszem mindig szépen divatosan öltözködni, és mostanában ha odamegyek egy ismeretlen lányhoz akk soha nem jön össze komolyabb beszélgetés meg semmi, mindig lekoptatnak...kezdek elkeseredni,lehet h nem vagyok a legszebb de akkor is...linkelek egy képet, szerintetek ennyire csúnya lennék?
Hát igyekezz jobban, piros kockás ing, fosbarna felsővel? a csajok azt hiszik favágó vagy:)
Öltönyös képnél, fosbarna kabát, barna cipő.. no comment.
Emellett merev vagy mint egy darab fa.
Remélem tudtam segíteni:)
Ja és még valami, inkább laza ingen, laza naci, fehér, világoskék sárga, stb viláágos az a lényeg:D
nem vagy csúnya.
de milyen csajoknál próbálkozol?
extradögös, extradivatos, műkarmos, festetthajú szolicicáknál, v. normális, visszafogottabb, nem olyan feltűnő lányoknál?
divatos...hát, sztem, elkövetsz pár divatbakit. de ezen lehet változtatni.
nem vagy görcsös, merev, nem játszod meg magad?
a kép alapján olyan mindenen rágódós, aggódós fazonnak tűnsz.
nem lennél rossz srác, de emiatt mégis, inkább járnék 1 szakadt raszta hippivel, mert az imponál, ha v.ki laza, és önmaga. :)
és, lehet, hogy rosszul érzem, de mintha nagyon meg akarnál felelni a csajoknak.
20/L
Ja igen látom, fizika-matek szakon vagy Szegeden, tehát buta sem lehetsz - bűvöld el a csajokat. :))
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!