Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt kiheverni, hogy visszautasítanak?
Figyelt kérdés
Főleg fiúk válaszát várom.2011. szept. 13. 20:57
1/12 A kérdező kommentje:
És olyan helyzetekre gondolok, mint pl iskola, park vagy utca.
2011. szept. 13. 20:58
3/12 BlackSword válasza:
Egy üveg pálinkával...
Csak nem visszautasítottak??? Oszt akkor mi van... Nagy ég... Még jó, hogy nem itt a koliban történt, mert innen naponta két embert visznek el holtan, mert visszautasították őket...
4/12 anonim válasza:
nem ő volt az igazi
és mosolyogva kezdem az új napot
5/12 anonim válasza:
Mindent, amit most tudok,
Bárcsak tudhattam volna akkoriban is. Nincs olyan, hogy kiheverni,
Nincs olyan, hogy kiheverni, Téged egyszerűen nem lehet kiheverni.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem utasítottak vissza....még, mert nem merek kezdeményezni annak ellenére, hogy sok jó csajjal találkozok.
2011. szept. 13. 21:08
7/12 anonim válasza:
Ha van önbizalmad és normális önértékelésed, akkor könnyű lesz továbblépned. Ha meg nincs, akkor sz*r ügy.
8/12 anonim válasza:
Beb*szol, k*rvázol egy jót, lehetőleg olyan csajjal, akinél már többször jártál, általában beválik :D
9/12 anonim válasza:
Be kell gyakorolni. Az elso par lepattintas rossz lesz. Egy ido utan vastag bor no az arcodon, teszel ra hogy ki mit gondol es ugy atmesz a visszautasitasokon mint dozer a tyuksz.ron.
Cselekedni kell nem azon agyalni mi lesz ha visszautasitanak. Ha nem lepsz az olyan mint a biztos visszautasitas.
10/12 anonim válasza:
ilyenkor mindig arra gondolok hogy kik azok akiket rajtam kívül szintén visszautasítottak... mondjuk sokkal durvábban. ilyenkor erőt ad hogy én nem szívtam annyira nagyot mint ők XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!