Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért van az h a csajok mindig visszautasítanak ha próbálkozom? Lent.
23 éves fiu vagyok, egyetemista...igyekszem mindig szépen divatosan öltözködni, és mostanában ha odamegyek egy ismeretlen lányhoz akk soha nem jön össze komolyabb beszélgetés meg semmi, mindig lekoptatnak...kezdek elkeseredni,lehet h nem vagyok a legszebb de akkor is...linkelek egy képet, szerintetek ennyire csúnya lennék?
az ilyen diszkoféle helyeken csak úgy jön össze a dolog ha valami nagyon nagyon nagy arc az illető személy vagy egy nagyon nagyon nagy K... a hölgyemény.
Én gyakran próbálok lányok fejével gondolkodni és istenigazából olyasvalakivel akit akkor látok először rádásul közös ismerőseink sincsenek egyszerűen nem állnék le lányok helyében.
Ami meg a korodat illeti neked inkább már a nagyfiúk játszóterén lenne a helyed.A gimis tinilámúrban volt ez a merev világ hogy mindenki tudta hol a helye: jó csajok csak jó pasikkal jártak a kevésbé elbővölő egyének meg vagy ráfanyalodtak egymásra vagy inkább elment a kedvük az egésztől.
23 évesen már akkora mentális fölényben kéne lenned hogy egy 16-17 éves lánnyal el tudd hitetni hogy ha nem tetszel neki akkor valójában nem te vagy ronda hanem az ő ízlése korcs.Lehet makacskodik de többször úgy vannak ezzel hogy"hát más számomra a szépségideál de mégiscsak idősebb bölcsebb...meglehet tényleg igaza van valamennyire.."
Úúú, neeee...a helyedben nem írnék a fószernek!!
Vagy valami sz.r reklámanyagot nyom eléd, vagy drogot...höhh, szerintem hagyd ki, magad is meg tudod oldani ezt a problémát, kinézem belőled. :)
3-4 lánynál próbálkoztálhónapok alatt. akkor ez az a mindenki, aki visszautasít?
1. Megszólításkor nem kell kijelenteni, hogy tetszik, mivel egyértelmű, ezért szólítottad meg.
2. 3-4 lány, az kb a nem is próbálkoztál kategória.
3. amikor én csajoztam, naponta próbálkoztam be 3-4 lánynál.... s még így is alig jött össze pár ismeretség, pedig még szebb is voltam nálad.
4. a diszkóban dugni akarnak, ha nem az vagy, aki azért megy oda, akkor azért koptatnak le, mert látják, hogy nem te vagy az, aki ma éjjel letépi róluk a bugyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!