Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalt egy lány haverom miatt! Mit tegyek?
kijelentem az elején, hogy ezt a férget én már nem tartom a haveromnak, nagyon nem!
volt egy lány, nagyon szerette, ez meg csak szórakozott vele...
amikor épp kangörcse volt, akkor lefeküdtek, amikor meg más lányt akart megszerezni magának, alázta meg bántotta!
a lány viszont eszméletlenül bele volt zúgva, és az utóbbi időben eléggé nyomult a "haverre".
"haver" már nem akarta megfektetni, egész egyszerűen úgy gondolta, hogy most már "nem kell neki", takarodjon. lány sírt, kérte, hogy ne csinálja ezt... le se szharta. megfenyegette, hogy ha mégegyszer keresi, a meztelen képeit szüleinek meg az egyik tanárának elküldi. aztán a lány megint kereste, a "haver" pedig úgy gondolta, milyen jó buli lesz majd megszivatni a csajt meg végre megszabadul tőle.
na meglett a hatása, eltűnt a csaj, és nemrég kiderült, hogy öngyilkos lett.
szóljak a rendőrségnek? mert voltaképp ő "ölte meg" a lányt ezzel...
nem tudok aludni már a lelkiismertfurdalástól, hogy nem léptem valahogy közbe, hiába próbáltam ennek a nyomoréknak a fejével beszélni, ő azt hajtogatta, bhaszik rá.
ma 16:20
Miért? Te voltál már ilyen helyzetben? Azt hiszed engem "normálisan" hagytak el és nem aláztak meg? Miután én is rohangáltam egy szemét pasi után, miután megmondta, hogy többet ne tegyem, mert ez és ez lesz a következménye.
Aki elküld minket és olyan mocsok, hogy meg is fenyeget, az után nem szabad tovább menni. Aki ezt teszi, az magát teszi tönkre. Aki meg öngyilkos lesz az a családját és a szeretteit.
Tudom, hogy nagyon aljas dolgot tudnak csinálni az emberek a másikkal, de semmi ilyen húzás nem ment fel az alól, amit az öngyilkossággal, vagy öngyilkossági kísérlettel okozunk a környezetünknek. Ez szörnyű nagy butaság és a legnagyobb hiba. Végigéltem.
Egy öngyilkosság sosem csak egy ok miatt történik.Ez a srác volt az utolsó csepp a pohárban,amikor tini voltam,én is sokat gondolkoztam az öngyilkosságon,ért nem is egy csalódás (bár nem ilyen jellegű),de mégsem tettem meg a családom miatt,akiket nagyon szeretek.Ha valaki öngyilkossághoz folyamodik 14 évesen,sztem a családban sem lehet minden rendben,és nem hiszem hogy ezt nem tudta megbeszélni valakivel szegény lány...
OLvastam egy könyvet,a címe Tizenhárom okom volt.-.egy öngyilkos lány halála után 13 kazettát hagy azokra az emberekre,akiknek része volt abban,h öngyilkos legyen,kiemelve azt,hogy több tényező is szerepet játszik,nem csupán egy.Persze ez nem változtat semmin sajnos...Ha ennyire érzékeny volt,akkor lehet,ha nem most teszi meg,akkor később...
Surgosen fordulj rendorseghez, ha ellhallgatod, es kesobb kiderul, kesobb konnyen bunreszes is lehetsz.
A miheztartas vegett:
"Btk. 168. § Aki mást öngyilkosságra rábír, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
[szerkesztés] Passzív alany
A bűncselekmény passzív alanya bárki lehet kivéve gyermekkorú vagy olyan személy, akinek a beszámítási képessége kizárt. Ilyenkor ugyanis az emberölés közvetett tettese az, aki gyermekkorút vagy kóros elmeállapotú személyt bír rá öngyilkosság elkövetésére.
[szerkesztés] Elkövetési magatartás
A bűncselekménynek két elkövetési magatartása van: a rábírás (szándékkiváltó hatású tevékenység, melynek eredményeképpen kialakul a passzív alanyban az öngyilkosság elkövetése) és a segítségnyújtás (a már kialakult öngyilkosság szándékát az elkövető erősíti, vagy megkönnyíti a cselekmény elkövetését, például mérget, lőfegyvert szerez be és átad, vagy tanácsadás az öngyilkosság elkövetéséhez).
[szerkesztés] Egyéb
A tényállás feltételezi, hogy az öngyilkosságot elkövessék, vagy megkíséreljék, ez a büntethetőség objektív feltétele.
Az öngyilkosságban közreműködést el kell határolni az öngyilkosságba kergetéstől, ilyenkor ugyanis egy pszichikai ráhatás történik, mely miatt a passzív alany véget vet életének. Az ilyen pszichikai ráhatás emberölést valósít meg."
18:53 Magyarországon NINCS feljelentési kötelezettség.
(Kivéve asszem államellenes ügyekben, de ezt majd valami jogász...)
a kiskorúról készült pucér képekkel való visszaélés már törvénybe ütközik de az öngyilkossághoz nincs köze az ürgének hiányzik az erőteljes ok okozat
18:53as hol volt itt a rábírás ahhoz való segítségnyújtás vagy közreműködés????? olvass kommentárokat is ne csak paragrafusokat
ha én öngyilkos leszek és hagyok egy búcsúlevelet hogy a matektanár nem adta meg az ötöst pedig 4,7volt az átlagom és teljesen kiborított akkor tartoztassák le a tanárt?szemét volt a srác de csak a fotók miatt ütheti meg a bokáját az öngyilkosságot nem lehet rávarrni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!