Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalt egy lány haverom miatt! Mit tegyek?
kijelentem az elején, hogy ezt a férget én már nem tartom a haveromnak, nagyon nem!
volt egy lány, nagyon szerette, ez meg csak szórakozott vele...
amikor épp kangörcse volt, akkor lefeküdtek, amikor meg más lányt akart megszerezni magának, alázta meg bántotta!
a lány viszont eszméletlenül bele volt zúgva, és az utóbbi időben eléggé nyomult a "haverre".
"haver" már nem akarta megfektetni, egész egyszerűen úgy gondolta, hogy most már "nem kell neki", takarodjon. lány sírt, kérte, hogy ne csinálja ezt... le se szharta. megfenyegette, hogy ha mégegyszer keresi, a meztelen képeit szüleinek meg az egyik tanárának elküldi. aztán a lány megint kereste, a "haver" pedig úgy gondolta, milyen jó buli lesz majd megszivatni a csajt meg végre megszabadul tőle.
na meglett a hatása, eltűnt a csaj, és nemrég kiderült, hogy öngyilkos lett.
szóljak a rendőrségnek? mert voltaképp ő "ölte meg" a lányt ezzel...
nem tudok aludni már a lelkiismertfurdalástól, hogy nem léptem valahogy közbe, hiába próbáltam ennek a nyomoréknak a fejével beszélni, ő azt hajtogatta, bhaszik rá.
Erre csak azt tudom mondani, hogy a haverodnak igaza van.
Tízenévesen nem kell egynél leragadni, azt ha szólsz a rendőröknek akkor mit mondasz? Neked baj van a gondolkodásoddal, már bocsi de ha egy csaj egy csávó miatt megöli magát, akkor meg is érdemli.
Ennyi erővel tömeggyilkos lehetnék ha minden csaj akivel szakítottam megölte volna magát.
Elég érzéketlen barom vagy első!
Szegény lány. Biztos kikészült idegileg, nem bírta feldolgozni. Persze, az öngyilkosság azt mondják gyáva dolog stb stb. De azért ahhoz, hogy valaki eljusson odáig, hogy nincs másik kiút a gödörből, ahhoz nagy lelki bánat kell.:/ El tudom képzelni, hogy ez a fiúnak mondott lény hogy bánt vele. Az is igaz, hogy ezt nem kellett volna tűrnie...az ilyenekre szokták mondani, hogy a szerelem vak..nagyon vak. Gondolom a remény volt a lányban, hogy a fiú egyszer majd óriásian beleszeret.
Valakivel mindenképpen beszélj erről. Sőt, én a helyedben elmondanám több embernek is, hogy mi történt. Hadd tudja meg midnenki, hogy milyen egy szemétláda az a gyerek.
ez a csaj döntése volt..
ne legyen lelkiismeretfurdalásod. én is voltam így,hogy szerettem egy srácot és ő nem és eljutottam oda hogy semmi értelme az életnek, szürkén láttam mindent, de volt motivációm,meg annyi eszem hogy lesz még jobb. a csajnak nem volt. ő akarta, ő választotta. neki így volt jó.
csak azt az egyet nem értem miért pont az ilyen szemét alakokra hajtanak mindig a lányok többsége :( ....
de ez szerintem mind2 hibás az egyik mert mocskosul viselkedett a lánnyal a lány pedig hibás mert vaksi liba volt ... mint a fold-golyó nőnemű lényeinek 99,99% a
Biztos az vagyok, viszont 14-16évesen nincs annyi gondja szerintem hogy meg kéne ölnie magát, sőt később sincs.
Az életbe beletartozik a fájdalom is amit el kell viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!