Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány haverom és járni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány haverom és járni akartam vele de nem jött össze most járni akar velem mit mongyak neki? csak úgy nem küldhetem el a francba

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy régen bármit megtettél volna érte, de ez az érzés kimult benend sajnos.. v vmi
2010. febr. 3. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
ha még mindig bejön akk simán sztem(mármitn simán járhattok)
2010. febr. 3. 15:49
 3/6 A kérdező kommentje:
már nem nagyon szeretem!
2010. febr. 3. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
nyugodtan küld el a francba :D mond neki h "ez a vonat már rég elment bocs" vagy valami hasonló
2010. febr. 3. 15:55
 5/6 A kérdező kommentje:
OK megpróbálom leadni azért kösz:))
2010. febr. 3. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle hogy miért változott meg a véleménye és ha korrekt választ add akkor mond meg neki hogy nem szeretnél egy komoly kapcsolatot max dughatok és ha megsértődik akkor jol jártál és neakar veled járni ha meg nem akkor is mert jot dughatsz
2010. febr. 4. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!