Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van budapesten olyan szálloda, amit ki lehet venni pár órára is? (nappal töltenénk el 3-4 órát. Jah és én 17/f a lány 16. )
Dominik panzio.
A Varosligettol nem messze van.
Na, végre egy tisztességes szüzesség elvesztés? :))
Kérdező: keress a neten. A "szálloda" szó nem jó, "Panzió"-t keress! ami pici, diszkrét, eldugott és persze olcsó :)
Volt régebben egy valaki aki összeszedte a budapesti hoteleket, hol vannak ilyen ajánlatok - a lista szerintem nem naprakész már, az árak is emelkedhettek, de arra tökéletes, hogy megnézed mi van közel, rákeresel a neten és látod vannak-e még, utána pedig felhívod telefonon és megérdeklődöd. A személyzettől nem kell tartani (se telefonon, se élőben), természetesen tudják miért mentek, de hidegen hagyja őket, évek óta ezt csinálják és minden nap van egy csomó ilyen, stb. :))
A lista: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Utsónak köszi :)
Viszont szerintem szex még nem lesz. :)
Inkább csak együtt lennénk, sajnos sehol nem tudunk kettesbe lenni, se nála, se nálam (+én vidéki vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!