Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért csak 2-3 nappal (az első találkozás) után jelentkeztek?
Mert van a 3 napos szabály.. Amit még Jézus talált ki :D
3 napot várt a feltámadással.. Pénteken nem támadhatott fel, mert ugye akkor még nem ért el a hír sehova. Mondanák jézusnak: "Mizu?" Erre ő: Mi az hogy mizu? Meghaltam.. - Persze haver.. ha te mondod.
Na és Szombaton sem.. Aznap sok a meló érted.
Vasárnap volt, a templomokban mindenki gyászolt
"Jajj neee.. Jézus halott"
Erre kivágódik a hátsó ajtó, majd besétált és mindenki boldog :D
Na ez a 3 napos szabály. ( By Így jártam anyátokkal )
Köszönöm a válaszokat!
05.04-es. Tapasztalatom szerint a könnyű préda nem izgatja a fiúkat, úgyhogy nem akarom azzal elrontani a dolgot, hogy másnap felhívom. Ráadásul vannak fiúk, akik nem is szeretik, ha a lány kezdeményez.
08.12-es. Rossz tapasztalatok alapján nem kell általánosítani. Nekem volt olyan fiúm, akire mindenki azt mondta, hogy csúnya (elsőre még én is), de a személyiségével annyira levett a lábamról, hogy pár óra múlva már szépnek láttam. :)
"05.04-es. Tapasztalatom szerint a könnyű préda nem izgatja a fiúkat, úgyhogy nem akarom azzal elrontani a dolgot, hogy másnap felhívom. Ráadásul vannak fiúk, akik nem is szeretik, ha a lány kezdeményez.
08.12-es. Rossz tapasztalatok alapján nem kell általánosítani. Nekem volt olyan fiúm, akire mindenki azt mondta, hogy csúnya (elsőre még én is), de a személyiségével annyira levett a lábamról, hogy pár óra múlva már szépnek láttam. :)"
Érdekes. Kioktatod a 8:12-est, hogy ne általánosítson, holott, te ugyanezt teszed egy mondattal feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!