Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverom járni akar egy lánnyal. Lány 11 fiú 12. Nem tudja hogyan mondja meg. Mit csinálhatna?
Figyelt kérdés
Szerintem ők tetszenek egymásnak. Hogyan jöhetnének össze?Könnyűnek látszik, de mind2 nagyon félénk.2008. dec. 9. 15:43
1/8 anonim válasza:
Szia! A fiú álljon oda és mondja el a lánynak:) Ne legyen félénk a lány fogja ezt értékelni. Ha emg tetszenek egymásnak nincs gond.
2/8 A kérdező kommentje:
K
2008. dec. 9. 15:47
3/8 A kérdező kommentje:
Bocs rosszul írtam. Köszi de nem jó. valami mást?
2008. dec. 9. 15:48
4/8 anonim válasza:
Szio! Első válaszoló vagyok. Akkor állj te oda a lányhoz és mondd el, hogy haverodnak teccik:) Hozzd össze őket.
5/8 anonim válasza:
Jajj ne vicceljetek!!! 11-12 évesek :o)
Nekem anno azt hiszem húzkodta a srác a hajam... De nem hiszem, hogy ez ma már bejövős.
Írjon neki levelet :o) Az jó, mert nem kell a szemébe nézni és nem szégyenli el magát :o)
Ez az, a levél jó lesz :o)
6/8 anonim válasza:
Kérje el az msn címét, de a járást csak élőben kérdezze meg. Akkor is ha nagyon gyáva. Bár, 11 évesen még azt is értékelik a lányok a msn-en vallják be nekik.
7/8 anonim válasza:
Mit csinálhatna??? - VÁRJON!!! :D:D néhány évet...
8/8 anonim válasza:
basszus várjon 4 évet még legalább XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!