Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pityu kérdése:
Elakartam hívni a lányt aki tetszik de a haverom elhívta előttem! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ja és a haverom tudta hogy szerelmes vagyok a lányba!2011. okt. 2. 22:07
1/19 DiMalto válasza:
azt amit eddig! semmit!!! a haverod legalább tesz valamit a csajért,te meg azt várod,h magátol a nyakadba ugorjon!!!!!
2/19 anonim válasza:
nem lehet valami nagy barát ha ilyen csinál..mond meg neki h ezt nem vártad volna tőle,főleg h tudja h mit érzel a lány iránt..:)
L/17
3/19 anonim válasza:
Bosszuld meg kegyetlenül! Szerezz pár gramm zöldet vagy pár szem ekit, rejtsd el náluk, aztán jelentsd fel h drogot árul. Egy ideig nem fog tudni keresztbe tenni neked. :)
4/19 A kérdező kommentje:
A bosszúra gondoltam már!
Ötlet valaki?
2011. okt. 2. 22:12
5/19 A kérdező kommentje:
Amúgy még azt is a másik haverommal mondatta el hogy elhívta!
Szentem fél tőlem az a kis nyomorék!
2011. okt. 2. 22:14
6/19 anonim válasza:
Nem mindegy? A haverod nem a legjobb barátod. Ő tett valamit, ameddig te csak vártál. Mellesleg ígyis-úgyis a lány választana. Ha a haverodat választja, lehet, hogy amúgy sem lett volna esélyed. Ha pedig elutasítja, akkor próbálkozz. Rajta! Minden esetre ne ülj tétlenül az ég áldjon meg! 15/L : )
7/19 anonim válasza:
törölték a hsz-emet, na mindegy, akkor is tedd meg, azta kis szemét sunyi férget úgy tökön rúgnám
8/19 anonim válasza:
22:17 gondolom akkor is így fogsz a dolgokhoz hozzáállni, ha a barátnőd nyúlja le a srácot, akit kiszemeltél.
9/19 anonim válasza:
Fogd meg, üvöltsd le a fejit miközben bézbólütővel vered, és a nevire felveszel 15000ft uzsorakölcsönt egy gádzsótól
10/19 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat:D
2011. okt. 2. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!