Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik haverom szerint egy koncerten meg ilyen helyeken nem lehet elkezdeni ismerkedni, viszont ha lehet, akkor hogyan?
Kedves Kérdező!
Hány éves vagy?
És igaz amit előttem írtak...nem minden csaj olyan kedves, hogy egy kevésbé helyes fiúval leálljon táncolni....úgyhogy ne haragudj, de sokat segítene, ha (szépítés nélkül) leírnád hogy nézel ki.
DD
Én világ életemben koncertekre jártam, szóval nagyon ismerem a srácok trükkjeit: nyilván alap a "tudnál adni tüzet?", meg a "Megkérhetlek, hogy vigyázz a sörömre?" , de bejöhet még a pultnál való megszólítás (és MEGHÍVÁS), szoktak jönni a "Szia! Hogy hívnak? Még nem láttalak itt!" kezdetű szövegekkel (ha helyes az illető, akkor nyilván leállunk dumálni, ha nem, akkor - legalább is az én időmben még úgy volt - kedvesen lekoppintjuk a srácot).
Ha nem olyan külsővel áldott meg az ég, mint .... ööö....valami mai híres bálványt (akiknek még a nevét sem tudom XD ), akkor a csocsó a te mentsvárad!!!! A klubokban mindig van csocsóasztal, hívd akkor csocsózni a barátnőjével. Ha neked is ott van a haverod, meg neki is a barátnője, akkor mindannyian felszabadultabbak vagytok, ráadásul nem menekülhet el, kénytelen beszélgetni veled, de akkor aztán csillogni kell, mert van kb. 10 perced, hogy megnyerd a humoroddal, meg a jó dumáddal, ha már egy másodperc alatt nem sikerült a külsőddel! :) (ja, és legalább zenekaros póló legyen rajtad, hogy egy kicsit beleolvadj a közegbe, mert úgy tűnik, hogy nem ezt a műfajt képviseled! :) - Ajánlom még, hogy ha új pólót veszel, akkor azt legalább 5-ször pörgesd át a mosógépben fehér mosószerrel, hogy fakuljon egy kicsit és ne tűnjön vadi újnak! :) )
Mindent bele! :D
felejtsd ezt el...ne ismerkedj koncerteken,ott általában minden csaj be van lőve,vagy tök cigaretta szagú a szája... ha szép a lány tényleg,és nincs is belőve,és nem is cigiszagú a pofája,akkor menj közelebb hozzá,és várd,amíg rádnéz...vagy kezdj el táncolni haverokkal
amugy nem ajánlom az ismerkedést koncerteken,ott általában túl nagy a pofája mindenkinek,és minden lány ilyenkor túl nyomulós,és ha nemvagy igazán az ő szexy fiúja,akkor semmi esélyed
Bocsi, én írtam az előzőt is, de akkor még bele sem gondoltam, hogy nem csak punk koncertek léteznek! XD
Mégis milyen koncertre gondoltál? Fenyő Mikire? Metálra? Skara? (Mindegyiknél más a trükk! :) ) Ha feltétlenül táncolni akarsz vele (amit amúgy nem nagyon ajánlanék, hacsak nem vagy a parkett ördöge), akkor csak pörgős számra kérd föl, aztán meg kérdezd meg, hogy nem szomjazott-e meg és hívd meg egy bambira! :D
"ne ismerkedj koncerteken,ott általában minden csaj be van lőve,vagy tök cigaretta szagú a szája... "
Tiltakozom!!!!
Cigizni vagányság, az meg, hogy valaki be van lőve, még nem jelenti azt, hogy ki van lőve! XD
Hát ott tényleg nehezebb. Mert általában akik oda mennek főleg lányok ők már eleve valami társasággal mennek, esetleg fiúk is. Szóval attól függetlenül hogy szemetek vagy válogatósak vagy bármi, nem túl valószínű hogy észre fognak venni, max aki hozzád hasonlóan egyedül van, ugyanilyen szándékkal.
Egyébként nekem pont egy idősebb csaj (is) mesélte hogy ugye ha nincs munkád ahol tudsz ismerkedni vagy valami társaság akikkel együtt vagytok, akkor úgy elég nehéz. Mert épp arról beszéltünk hogy magányos vagyok. Szóval általában inkább úgy szokott lenni hogy összeismerkedtek és elmentek együtt bulizni ahol alakulhat is valami.
Meg buliban egyébként is mindig más embereket látsz, ha csak nem futtok mindig össze vagy ismerkedtek meg jobban, inkább arra jó hogy levezesd a gőzt, meg kiéld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!