Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Késő már egy 27 éves férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

The Nuke kérdése:

Késő már egy 27 éves férfinak most elkezdeni ismerkedni?

Figyelt kérdés

Pár napja lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak..

Terveztünk már gyereket, volt közös ház, meg miegymás...

De most hogy vége, semmi, kész, végem nekem is.

Most elölről el kell kezdenem mindent.. :S

Egyelőre lehet hogy nem is kell senki!

De ha esetleg ez majd változik, 1-2 év múlva!

Akkor nem késő már belekezdeni 1 új kapcsolatba a nulláról? Ismerkedés, együtt járni 1 ideig, majd lánykérés, meg ezek.

Szerintem már késő ehhez!

Velem 1kora születésű legények? Mi a véleményetek?

Örök agglegények maradunk?

2011. okt. 11. 18:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
14%
Jó lenne annak maradni, nem? :)
2011. okt. 11. 18:16
 2/28 anonim ***** válasza:

Sajnálom a szakítást.

De ismerkedni soha nem késő!! Gondolj bele, van aki megözvegyül 50 évesen, és utána lesz még egy párja. És ez sem késő!

2011. okt. 11. 18:17
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki találja meg "élete párját" 20on akárhány évesen. Van akinek később sikerül. Miért lenne késő 27 , vagy 29-30 évesen elkezdeni kapcsolatot keresni? Mi ebben a késő? Van aki még 40-50 évesen is újrakezd mindent.

Ha örök agglegény akarsz maradni az csak rajtad múlik, senki nem kényszerít semmire. De lehet te olyan fajta vagy, hogy később fogod megbánni a dolgokat. De sose csináld azt, hogy nem adsz magadnak esélyt, vagy ne gondold azt, hogy késő elkezdeni mindent. Soha nem késő.

Másrészről pedig olyanokról is tudok akik 30-as éveiben házasodtak össze, vagy akkor találta meg a maga párját.

2011. okt. 11. 18:24
 4/28 anonim ***** válasza:
38%

detto....

én is 27/F vagyok, nekem 4 hónapja lett vége a 2 éves kapcsolatomnak.

Hát tényleg megállnék most ebben a korban ez pont jó lenne , nem szeretnék öregebb lenni :)

DE!

Nem akarom egyedül leélni az életem nők nélkül.

Ezért nem is tudom, hogy miért lenne gond előröl ismerkedni???

Valahol el kell kezdeni nemde??

És nem 50 évesek vagyunk.........

nálam csak az a bibi , hogy még nem láttam egyetlen olyan nőt sem akit szívesen megismernék (és ugye a szoksáso aki olyan az meg foglalt)

de nem adom fel mert kell egy lány.

nem akarok én összeházasodni, meg ilyesmi, éssssssss egy férfi ha jól tartja magát akkor 35 évesen is simán lehet 25-26 éves barátnője!!

Míg fordítva nem....Szóval egy pasi tovább ráér gyerek ügyben is mint egy nő....

Szóval ne add fel sortstársam!! :)

Próbálom én sem feladni és nyitott szemmel járni....

2011. okt. 11. 18:25
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú kapcsolat után én is úgy éreztem, hogy vége a világnak. Sokáig nem tudtam ismerkedni, mert mindenhol, minden csajsziban az exet kerestem. Az üresség ellen most nem tudsz tenni semmit, egyedül az idő tudja gyógyítani.

A 29. évemben voltam, amikor megismerkedtem a mostani párommal, akivel négy és fél év után eljegyeztük egymást, és jövőre összeházasodunk, utána jöhetnek a gyerekek. Sosem késő megtalálni az igazit!

2011. okt. 11. 18:29
 6/28 anonim ***** válasza:
82%

"nem akarok én összeházasodni, meg ilyesmi, éssssss egy férfi ha jól tartja magát akkor 35 évesen is simán lehet 25-26 éves barátnője!!

Míg fordítva nem....Szóval egy pasi tovább ráér gyerek ügyben is mint egy nő.... "

Ez egy nagy baromság:) Csak hogy elmondom, hogy nők nem csak huszonévesen, van aki később vállal gyereket, mert úgy tartja jónak.

2011. okt. 11. 18:30
 7/28 anonim ***** válasza:
0%

18:30.-as!

Neked b@romság maradjunk annyiban!!!!

Nem mondtam h egy nő nem vállal később gyereket....

de egy pasi akkor is tovább ráér!

35 éves nő ha gyereket akar, akkor honnan szed össze egy 25 éves srácot???? Ha komolyan átgondolod akkor 10.000 böl max1.

Szóval ha jól átgondolod , hogy mire mondtál TE B@ROMSÁGOT, akkor rájössz hogy korántsem az!! okostojás...

2011. okt. 11. 18:34
 8/28 A kérdező kommentje:

Nagyon jó volt olvasni a hozzászólásaitokat!!!

Köszönöm mindenkinek! :)

Lelket öntöttetek belém!

Remélem az idő majd segít, és egyszer én is újra beállok a párok kereséséért vívott harcba újból!

2011. okt. 11. 18:35
 9/28 anonim ***** válasza:

Ez nem okostojásság kérdése. Logika.

De ha te arra akarsz kilyukadni, hogy több pasi tud megfogni egy 25-26 éves nőt akkor tévedsz. Több olyan nőt látok akik még 40-es éveiben is csinos, és szép mint olyan pasit aki még 40-50 évesen is jól tartja magát. Ez azért van amúgy, mert alapból többet adnak magukra a nők.

Úgyhogy nem ettől függ. Egy 30-as nő is simán talál magának 25 éves fiút ha akar.

Egyébként meg mindenki ráér, nemtől függetlenül, semmit nem kell elkapkodni, mert akkor csúnya lesz a vége.

2011. okt. 11. 18:37
 10/28 anonim ***** válasza:

jól van lényegtelen mit mondasz! :)

ezen sokáig tudnánk vitázni, mert te az én feltevéseimmel nem, értesz 1-et én meg a tieiddel. Ugyhogy jobb ha itt a vége.

2011. okt. 11. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!