Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Késő már egy 27 éves férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

The Nuke kérdése:

Késő már egy 27 éves férfinak most elkezdeni ismerkedni?

Figyelt kérdés

Pár napja lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak..

Terveztünk már gyereket, volt közös ház, meg miegymás...

De most hogy vége, semmi, kész, végem nekem is.

Most elölről el kell kezdenem mindent.. :S

Egyelőre lehet hogy nem is kell senki!

De ha esetleg ez majd változik, 1-2 év múlva!

Akkor nem késő már belekezdeni 1 új kapcsolatba a nulláról? Ismerkedés, együtt járni 1 ideig, majd lánykérés, meg ezek.

Szerintem már késő ehhez!

Velem 1kora születésű legények? Mi a véleményetek?

Örök agglegények maradunk?

2011. okt. 11. 18:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

20:13-as!!

vééégre egy kommentáló aki valamiben egyezik a nézeteimmel :)

2011. okt. 11. 20:22
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én sajnálom, hogy apád ilyen fiatalon meghalt, de : 1. ez nem általános, még a legendásan alacsony magyar átlagéletkor is 65 felett van.

2. ennyi erővel már 25 évesen is későn van, mert lehet, hogy 35 évesen elb*sz egy kamion, és a gyerekem apa nélkül nő fel. De már 15 évesen is lehet késő, ha épp úgy alakul az életem, hogy 25 évesen megmakkanok valami balesetben.

3. Ismerek nem egy, meg nem kettő olyan párt, akik már 60on bőven túl vannak, és huszonéves gyerekeik vannak. Vígan elvannak. Igaz, hogy egyik sem alkoholista, meg láncdohányos.

Egészségesen kell élni, és akkor viszonylag jó esélyed van megélni 70-75 évet.

2011. okt. 11. 21:28
 23/28 anonim ***** válasza:

isten hozott a klubban / részvétem

eleinte nekem is ez a nulláról kezdés dolog jutott eszembe (fene se gondol már rá ha x évig együtt volt valakivel)

de ez van, ebből kell építkezni

ha 35 évesen házasodsz, akkor sincs késő

2011. okt. 11. 22:10
 24/28 anonim ***** válasza:
33%

igazatok van ferfinek nem keso!!!!!!!! egy nonek sem foleg ha mar van gyereke

na de viszont kivancsi lennek hogy hany pasi venne el egy olyan not akinek van mar esteleg 1-2 gyereke vagy aki mar tegyuk fel nem tudna gyerekt csinalni

2011. okt. 12. 07:08
 25/28 anonim ***** válasza:
95%
Én simán elvennék olyan nőt, akinek van gyereke, nem értem, miért lenne ez probléma. Ha én a sajátomként tekintek a gyerekekre, meg ők is rám apaként, akkor nem k*rva mindegy, hogy biológiailag ki az apjuk?
2011. okt. 12. 18:11
 26/28 anonim ***** válasza:

"na de viszont kivancsi lennek hogy hany pasi venne el egy olyan not akinek van mar esteleg 1-2 gyereke vagy aki mar tegyuk fel nem tudna gyerekt csinalni"

Nem vitának szánom, de nem is tudod mennyien vannak így akik gyerekes anyákkal vannak együtt, úgy hogy nem ő az apjuk. Semmi nem szűnik meg azzal, hogy egy nőnek már van gyereke vagy ,hogy belép a 30-as éveibe. Ugyanúgy talál magának is párt, ahogy más is.

2011. okt. 13. 09:03
 27/28 anonim ***** válasza:

1 gyerekkel én is elvennék egy nőt vagy legalábbis a párocskám lenne :), ha tetszik, és olyan nő aki ugymond az esetem akkor 1 gyerek még nem akadály...

de 2 gyerek nekem már sok.......sorry

2011. okt. 13. 15:22
 28/28 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna az se, ha 10 gyereke van :D Persze ahhoz már kell pénztárca is.. nálam legfeljebb ez lenne az akadálya az ilyesminek, ha tudnám, hogy ennyi gyereket nem tudok rendesen eltartani.
2011. okt. 13. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!