Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ismerkedni/közeledni 15-16 éves lányokkal? + nincs önbizalmam:SS :/
eddig sose tudtam közeledni a lányokhoz:S és nem is nagyon tudok :S eddig ha el kezdem beszélni egy szép lánnyal el pirulok :S, el nevetem magam:S(nem mindig) , meg elégg sokszor nem tudok megszolalni:S hogyan tudnék jobban közeledni? mi velem a baj? és hogyan tudnám növeli az önbizalmam? meg csúnyának is érzem magam:S
15F
Szerintem nagyon aranyos ha zavarban van egy srác :D Én fiúm is zavarban volt első talinál remegett a keze a hangja nembírt a szemembenézni :D Ránéztem, rámnézett bele aszemembe és elis nézett rögtön utólag mondta hogy elpirult :D Szerintem azért aranyos mert látom hogy van köztün valami feszültség :P Szóval ez nemmindig rossz sőt nálam plusz pont ha zavarban van egy fiú :D Vagyis mostmár csak a fiúm :D
15L
egysrácvagyok
dobj nekemis privibe 1-2 tanácsot, mert neked nem lehet küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!