Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni egy 17 éves lánynak Budapesten? (részletesebben lenn)
Még jó hogy van :D
de azért mókás, hogy ezt írták :)
Próbáld ki a Morrison's klubokat (nem tudom hogy van a korhatár, 17 évesen bemehetsz-e)
A város meg mondhatni tele van kellemes pubokkal. én a szimplát, a pótkulcsot szeretem, de voltam tarajos gőte klubban (kevésbé tetszett) de rögtön három példa, ahova ellátogathattok barátnőiddel.
Egyébként mindhárom hely kultúrált annyira, hogy ajánljam őket.
Jaaa, dehogynem ajánlom, nekem is van társkereső profilom :)
csak annyira más helyen van az én értékrendemben, hogy most eszembe sem jutott xD
amúgy mindenképp azt tanácsolnám kiegészítésként, hogy nagyon vigyázz Magadra, minden este utcán, szórakozóhelyen töltött idő alatt tudj annak a kockázatáról, hogy találkozhatsz kellemetlen alakokkal.
ezt csak azért írom, mert önvédelmet tanítok, és szerintem fontos, hogy fejben felkészülj, nehogy egy kellemesnek induló este elővigyázatlanság miatt rosszul sikerüljön. elnézést az OFF-ért.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!