Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késő már egy 27 éves férfinak most elkezdeni ismerkedni?
Pár napja lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak..
Terveztünk már gyereket, volt közös ház, meg miegymás...
De most hogy vége, semmi, kész, végem nekem is.
Most elölről el kell kezdenem mindent.. :S
Egyelőre lehet hogy nem is kell senki!
De ha esetleg ez majd változik, 1-2 év múlva!
Akkor nem késő már belekezdeni 1 új kapcsolatba a nulláról? Ismerkedés, együtt járni 1 ideig, majd lánykérés, meg ezek.
Szerintem már késő ehhez!
Velem 1kora születésű legények? Mi a véleményetek?
Örök agglegények maradunk?
egy szóval sem mondtam azt, hogy egy 35 éves nő nem tud párkapcsolatot kialakítani 35 évesen és hogy nem lehet 35 évesen gyereke! Ezt nem mondtam!
csak azt h egy pasi tovább ráér, és ezaz amit fenntartok mást nem. (ha a pasi jól tartja magát és nem lesz alkoholista pl.)
"csak azt h egy pasi tovább ráér, és ezaz amit fenntartok mást nem. (ha a pasi jól tartja magát és nem lesz alkoholista pl.)"
Senki nem ér rá tovább, sőt mindenki egyenlő eséllyel indul, ha párválasztásról van szó, csak attól függ, hogy mennyire tartja jól magát, pl ha nem iszik, nem dohányzik. stb. MIndent fent lehet tartani, nemtől függetlenül, csak oda kell figyelni. Egy pasi sem lesz több, ha 30-as éveiben akar gyereket, egy nő sem,- egyenlő esély, mint írtam. Mindenkinek meg van hozzá a lehetősége, csak ki kell használni. Nem bontanám ezt két osztályra(tudod ilyenkor inkább Emberekről beszélek.).
jó de mint tudni lehet akár orvosilag is, a nőknek ajánlják h 30 éves korukig szüljenek...
habár ez manapság egyre ritkább, mert a karrier, a pénz, meg egyebek.
meg ugye értelmes párocska akkor csinál gyereket, ha van hová, van fix lakás vagy ház, meg tudnak adni mindent annak a gyereknek, nem fognak éhezni, ki fogják tudni fizetni a számlákat...stb.
vegyünk egy átlagot:
mondjuk legyen 24-25 éves a nő, és legyen 27-29 éves a pasi. és ez tolódik felfelé.....
meg a másik apróság....ha a nő 40 évesen szül akkor hány éves lesz míg a gyerek felnő.....
Dehát nem vagyunk egyformák, mindenki máshogy gondolja, másképp, máshogy tervez, máshogy építi fel az életét, mindenkinek más a fontos más van előtérben.
Mint ahogy neked is és nekem is!
De akárhogy is nézzük többségben úgy van h a pasi az idősebb...
Miért lenne késő? 28 éves lány vagyok, és most találtam meg azt a pasit, akivel van esély rá, hogy ő az "igazi". De ha nem így van, akkor újra fogom kezdeni, akár 100 évesen is :)
Szerintem te még nem állsz készen semmire. Várj egy kicsit. Utána k.félj meg vagy 100 csajt, ne ugorj bele azonnal egy komolyba, mert baj lesz belőle. Nagyon fiatal vagy, nagyon-nagyon ráérsz még.
Akkor mi van, hogy a pasi idősebb? :) De átlagban sosem idősebb max 3-4 évnél.
Neked nem fogok magyarázkodni. Rengeteg ismerősöm van, rokonok akik (nőkre értem) akik 30-as éveiben(elején is,végén is) szültek és nem maradtak le semmiről sem.
Amúgy sincs semmire bizonyosság. Simán lehet, hogy egy idősebb vagy fiatalabb pasi is terméketlen, nem tud gyereket csinálni. Semmire nem adnék 100%-ot.
najó hagyjuk....
mindenki abból indul ki amit átélt amit megélt, és akik körülötte vannak, élnek, akiket lát akiket ismer....
Hogy lenne már késő.. Én 28 vagyok, 4 év után hajítottam ki a menyasszonyomat, akivel már az egész életemet terveztem leélni(félrekúrt), de abszolút nem aggódok ilyesmiken.(már csak azért se, mert jelenleg a legkisebb gondom is nagyobb annál, minthogy a nők miatt aggódjak, de ez más téma)
Annyi van, hogy a következőnél nem kell annyit sz*rozni, 2-3 hónap után már jöhet az összeköltözés, aztán 1 év együttjárás/élés bőven elég, hogy kiderüljön, aminek ki kell. Ha nem stimmelnek a dolgok, akkor lapát a csaj, ha meg igen, akkor mehet a lánykérés, esküvő(előtte g*cidurván szétcsapós legénybúcsú), aztán gyerekek. Oszt' jóság van. Tegyük fel, hogy mindez csak 5 év múlva következik be, akkor még mindig csak 33 vagyok. Az még fiatal kor.
De még 40 évesen is simán lehet nősülni/gyereket csinálni, nyugdíjig még simán felnevelsz egy-két külyköt.
es te utolso kommentalo!!!!!!!!! gondoltal arra, hogy azt a gyereket ki neveli fel ha 40 eves korban a jar a anya meg az apa, hogy mi lesz belolle. Mikor 10 eves a gyerek, akkor te leszel 50 es mikor leerettsegizik lehet te mar nem is vagy a vilagon.
En 26 voltam mikor apam meghalt (apam 55 evesen ment el)nekem eskuvom nem volt meg es ha lesz apam nem fog tudni buszkelkedni velem vagy nem ismeri meg a ferjem vagy gyerekem nem fogja karjaban tartani soha.
A gyereknek szulok kellenek nem nagyszulok es ezert lehetne idoben gondolkozni ezeken , de ferfi esszel (tisztelet a kivetelnek)nem lehet mert tudsz 60 evesen is gyereket csinalni de felnevelni azt mar kevesebb ideig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!