Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalt egy lány haverom miatt! Mit tegyek?
kijelentem az elején, hogy ezt a férget én már nem tartom a haveromnak, nagyon nem!
volt egy lány, nagyon szerette, ez meg csak szórakozott vele...
amikor épp kangörcse volt, akkor lefeküdtek, amikor meg más lányt akart megszerezni magának, alázta meg bántotta!
a lány viszont eszméletlenül bele volt zúgva, és az utóbbi időben eléggé nyomult a "haverre".
"haver" már nem akarta megfektetni, egész egyszerűen úgy gondolta, hogy most már "nem kell neki", takarodjon. lány sírt, kérte, hogy ne csinálja ezt... le se szharta. megfenyegette, hogy ha mégegyszer keresi, a meztelen képeit szüleinek meg az egyik tanárának elküldi. aztán a lány megint kereste, a "haver" pedig úgy gondolta, milyen jó buli lesz majd megszivatni a csajt meg végre megszabadul tőle.
na meglett a hatása, eltűnt a csaj, és nemrég kiderült, hogy öngyilkos lett.
szóljak a rendőrségnek? mert voltaképp ő "ölte meg" a lányt ezzel...
nem tudok aludni már a lelkiismertfurdalástól, hogy nem léptem valahogy közbe, hiába próbáltam ennek a nyomoréknak a fejével beszélni, ő azt hajtogatta, bhaszik rá.
Nem érted...
Igen, nagyon csúnya dolog volt fiútól amit tett, nem kellett volna. Világos.
De akkor sem ő a hibás a lány haláláért. A lány saját döntése volt, hogy véget vet az életének, nem a fiúé. Gyilkosság akkor lenne, ha a fiú dönt a lány életéről.
Hogy miért döntött így a lány, azért nagyon sok tényező lehet felelős. Ennél nagyobb megaláztatásban is részesültek emberek, mégsem lettek öngyilkosok. Miért? Mert talán más körülmények között éltek, más hatások is érték őket az életben. Valószínűleg pozitívabbak mint ezt a lányt.
A lényeg tehát, hogy nem lehet csupán erre a fiúra mutogatni a dolog miatt, mert sokkal összetettebb.
Kérdező: Te azt kérdezed hogy normális dolog e hogy elküldte a csaj meztelen képét, a szüleinek és az osztályfőnökének.
Kérdezem én akkor hogy az normális e hogy 14évesen meztelen képeket csinál magáról?
tinikorban szinte mindenki megkapja az első csalódást, mégsem lesz mindenki öngyilkos
tehát nem a pofon számít, hogy kitől jött, hanem hogy mi magunk hogyan dolgozzuk azt fel
az pedig tőlünk függ
gondolom az a srác nem volt pszichológus, hogy tudja hogyan kell csóro kis 14 éves kislánnyal beszélni
ő előadta önmagát
mint ahogy számtalan ilyen srác van
A fás példádat figyelembe véve:
Egy éhező embernek nincs választása, ezt dobta a gép, eszik vagy meghal.
A kis csajnak bőven volt választása, az első csalódás után dönthetett volna úgy i, hogy még ha szereti is de tartja a távolságot amíg nem 100%, hogy minden ok.
A lány öngyilkosságához saját döntéseinek sorozata vezetett amikbe egy éhező emberrel ellentétben dönthetett akár jól is
- teljes mértékben egyet értek , hogy az ilyen srácokat irtani kéne mert nagyon sok hasonló helyzetben lévő kislány van és ezek hatására nagyon megváltozik a lányok többsége
és általában az ilyen szemetek után mennek ahelyett , hogy észre vennék az olyakat akiknek valóban kellenének.
- de ugyan akkor valakinek az ilyen kislányokat is a suliban kéne oktani arról melyik sráccal foglalkozzanak es melyikkel ne ha mar önmaguktól nem kepések felismerni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!