Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meghalt egy lány haverom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghalt egy lány haverom miatt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

kijelentem az elején, hogy ezt a férget én már nem tartom a haveromnak, nagyon nem!

volt egy lány, nagyon szerette, ez meg csak szórakozott vele...

amikor épp kangörcse volt, akkor lefeküdtek, amikor meg más lányt akart megszerezni magának, alázta meg bántotta!

a lány viszont eszméletlenül bele volt zúgva, és az utóbbi időben eléggé nyomult a "haverre".

"haver" már nem akarta megfektetni, egész egyszerűen úgy gondolta, hogy most már "nem kell neki", takarodjon. lány sírt, kérte, hogy ne csinálja ezt... le se szharta. megfenyegette, hogy ha mégegyszer keresi, a meztelen képeit szüleinek meg az egyik tanárának elküldi. aztán a lány megint kereste, a "haver" pedig úgy gondolta, milyen jó buli lesz majd megszivatni a csajt meg végre megszabadul tőle.

na meglett a hatása, eltűnt a csaj, és nemrég kiderült, hogy öngyilkos lett.

szóljak a rendőrségnek? mert voltaképp ő "ölte meg" a lányt ezzel...

nem tudok aludni már a lelkiismertfurdalástól, hogy nem léptem valahogy közbe, hiába próbáltam ennek a nyomoréknak a fejével beszélni, ő azt hajtogatta, bhaszik rá.

2011. júl. 2. 12:59
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

akik a srácot "támogatják", a csajt meg hibáztatják, mik vagytok ki?

nem vágjátok, hogy a csaj nem azért lett öngyilkos, mert a srác nem járt vele???

az csak a kikészülés alapját adta meg... szerintem rádöbbent, hogy csak tárgyként használták, hogy megdugták, és bhasszátok meg, a szüleinek, meg a tanárának elküldte a meztelen képét!! egy 14 éves kiscsaj hogy tudna ezek után emberként élni?

2011. júl. 2. 13:24
 12/50 anonim ***** válasza:

Úristen, 14 volt:O, azt hittem azért kicsit idősebb:/ de ez lényegtelen is.

Persze, te barom(w.l), hogy egy ilyen fiatalnak még nincs annyi gondja az életben, viszont ez nem hatalmaz föl senki ember fiát, hogy így bánjon egy másik emberrel. Főleg egy olyannal, aki szereti. Az ilyen embereket irtani kéne, mert az ilyen genetikai hulladékok miatt korcsosul egyre inkább a világ.

2011. júl. 2. 13:28
 13/50 nielindi ***** válasza:

jaaa, h 14 éves kiscsajt szurták rendszeresen!??! és meztelen képeket csinált/csináltatott magárol?!

nem a srác ölte meg. ez a lány döntése volt. az élet nem habostorta, mindenkivel történnek rossz dolgok, ennél sokkal rosszabb dolgok. de ennyi aggyal, h fut egy ember után, aki szarik rá, kihasználja, alázza.... csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát! az öngyilkosság a legönzőbb dolog a világon!!!

2011. júl. 2. 13:30
 14/50 WhiteLabel ***** válasza:
32%

Utolsó így van...

Ráadásul nehogy már egy srác legyen a gyökér, amikor a csaj hagyja magát k*ratni 14évesen... Meg meztelen képeket csináltat magáról. ugyanmár..

2011. júl. 2. 13:34
 15/50 anonim ***** válasza:

ha tudnád hány millió kiscsajt szívatnak így

mert maga a srác sem felnőtt még...

csak csaj kel csaj után- ez fiatalon így megy

nem az ő hibája hogy öngyilkos lett a csaj

különben ha minden lány ilyenért kinyírta volna magát, alig lennének 20-nál idősebb nők.

2011. júl. 2. 13:43
 16/50 A kérdező kommentje:

eszméletlen mennyire sok kegyetlen és érzékelten ember van!

egy ember meghalt, a tetves anyátokat!

egy ember meghalt egy másik miatt!

2011. júl. 2. 13:47
 17/50 WhiteLabel ***** válasza:
55%
Saját maga miatt halt meg.
2011. júl. 2. 13:49
 18/50 anonim ***** válasza:
55%
utolsónál a pont.
2011. júl. 2. 13:49
 19/50 A kérdező kommentje:
fogadjunk, hogy amilyen észlény vagy, és meghalna egy ember éhínségben, azt mondanád, maga miatt halt meg, mert nem volt elég rátermett, hogy homokot egyen és fát...
2011. júl. 2. 13:50
 20/50 A kérdező kommentje:
ja, mert az olyan nagyn természetes, hogy a szüleidnek, meg tanáraidnak elküldik a meztelen képeid, igaz?
2011. júl. 2. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!