Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalt egy lány haverom miatt! Mit tegyek?
kijelentem az elején, hogy ezt a férget én már nem tartom a haveromnak, nagyon nem!
volt egy lány, nagyon szerette, ez meg csak szórakozott vele...
amikor épp kangörcse volt, akkor lefeküdtek, amikor meg más lányt akart megszerezni magának, alázta meg bántotta!
a lány viszont eszméletlenül bele volt zúgva, és az utóbbi időben eléggé nyomult a "haverre".
"haver" már nem akarta megfektetni, egész egyszerűen úgy gondolta, hogy most már "nem kell neki", takarodjon. lány sírt, kérte, hogy ne csinálja ezt... le se szharta. megfenyegette, hogy ha mégegyszer keresi, a meztelen képeit szüleinek meg az egyik tanárának elküldi. aztán a lány megint kereste, a "haver" pedig úgy gondolta, milyen jó buli lesz majd megszivatni a csajt meg végre megszabadul tőle.
na meglett a hatása, eltűnt a csaj, és nemrég kiderült, hogy öngyilkos lett.
szóljak a rendőrségnek? mert voltaképp ő "ölte meg" a lányt ezzel...
nem tudok aludni már a lelkiismertfurdalástól, hogy nem léptem valahogy közbe, hiába próbáltam ennek a nyomoréknak a fejével beszélni, ő azt hajtogatta, bhaszik rá.
Na jó, röviden összefoglalom az eddigi válaszokat: Aki hülye haljon meg!
Az egy dolog hogy ostoba az a lány aki 14 évesen szexel és hagyja hogy pucér képeket csináljanak róla, valamint hogy kihasználják hogy nincs esze. De a srácnak ettől még nem lett volna joga ilyen ocsmányul bánni vele. Egy szemétláda. Sajnálom azért a kiscsajt. Azt nem tudom hogy érdemes-e rendőrségre menned. Bár mondjuk még kiskorú volt a meztelen képek készítésekor, akkor lehet hogy érdemes. Ha más nem azért. A srác hány éves amúgy? Gondolom azért nem az volt a célja hogy megölje magát a lány. De nagyon rút dolgot művelt a képek kiadásával. A sok szívtelen válaszolónak meg: képzeljétek nem mindenki tűri könnyedén a fájdalmat és a megaláztatást. Mindenkinek más az ingerküszöbe, ki ennyit ki annyit bír. Akkor is ilyen nagy lenne a pofátok ha mondjuk a húgotokkal történik ez? Akkor sem lenne hibás senki, igaz? Hiszen ő akarta megölni magát...
Mindenki csak odáig lát, hogy a srác így hibás, úgy hibás!
A csaj meg szegény lány mert megölte magát.
Talán ha páran nem álomvilágban élnétek, akkor leeshetett volna az is, hogy lehettek ezeknek az embereknek múltjuk is.
Úgy értem, hogy "ez meg csak szórakozott vele... " meg "alázta meg bántotta" érvek mögött ti honnan tudjátok ugyan, hogy a srác nem kapott-e előzőleg folyton kosarat és buktát? Lehet, hogy valamikor még tisztelte a lányokat, de amikor megtapasztalta, hogy milyen érzés mindig, amikor a szép lányok csak elküldik őt a francba, közbe meg az eminens, az orvosi diplomás apuka jóképű gyereke alá meg minden második tini lány befeküdne", ő meg labdába se rúghat mellettük, akkor elképzelhető, hogy a korábbi nőktől elszenvedett frusztrációit, sérelmeit épp ezen a szegény lányon akarta levezetni, hogy most egyszer ő is "válogathasson" és játszhassa a fejét, hogy ő nem süllyed le egy magát lejárató 14 éves éretlen csaj szintjére.
Összefoglalom egyszerűbben: ha a csajok nem csak a helyes fiúkat vennék észre, hanem ugyanannyi esélyt adnának a kevésbé jóképű fiúknak, akkor még ma is tisztelnénk a lányokat, de még nekem is megáll az eszem, amikor rondábbnál rondább csajok is baromi sokat hisznek magukról, összeröhögnek a barátnőikkel, és élvezik, ahogy szopatják a szerencsétlen srácot. Hát most ez a srác visszaakarta adni valakinek, és pont egy érzelmileg instabil lányt talált el vele. Értsétek meg, hogy én is csak röhögni tudok a jó csajok "egyedülálló" állapotán facebookon, mert mind baromira azt hiszi, hogy értékes, holott a legtöbb srác csak felvágni akar velük. Mindaddig, amíg a lányoknak sokan udvarolnak, addig nem fognak kezdeményezni, mert válogathatnak. És amíg nem fog ez a felállás változni, addig kifogják használni az önbizalom hiányos fiúkat. Ők meg más ártatlan lányokon fognak bosszút állni, akik meg szintén más szerencsétleneken vezetik majd le a csalódásaikat. És így fog ez menni tovább. E kérdésben szereplő srác meg a lány is kulcsfigurák voltak.
A srác hibája maximum annyi, hogy nem állt meg egy lánynál, több egyéjszakás kapcsolatot létesített. Meg maximum az, hogy elég érzéketlen. Ez még nem gyilkosság. Ennyi erővel az összes pasit lecsukathatnánk, aki egynél több lánnyal lefeküdt az életében.
A lány viszont borzasztó dolgot tett önmagával és a családjával.
Mielőtt érzéketlennek tartasz, ezt úgy mondom, hogy évekkel ezelőtt én is meg akartam halni egy pasi miatt.
Visszanézve rájöttem, hogy én voltam a nagyobb hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!