Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet gazdag de normális pasikat találni?
Kérdező, én nem foglak anyázni, mert meg lehet érteni, miért akarod ezt, viszont én sem értek ezzel egyet...
Ilyen pasit nem fogsz találni, aki tehetősebb, az nem normális... Pénze lehet, hogy lesz, de akkor az élet más területén nem adja meg ami fontos. Nem fogom részletezni, van olyan barátnőm, akinek gazdag barátja van, de egyszerűen már alig jönnek ki egymással. Mégpedig azért, mert egy olyan fiúnak, aki nélkülözés nélkül nőtt fel, nincs SEMMI öröme az életben... Sorolhatnám, de... Ne akarj ilyet...
2011. jún. 26. 15:17
mondom..csak azok a psik akadnak fenn ezen akerdesen akik ennek az ellenkezoi..nem tehet arrol senki hogy ugy szuletik,de hogy mit ernek el az csak rajtuk mulik..suliba tanulni kene,sulik utan meg lelkiismeretesen odaallni es dolgozni..de azert egy nonek is igy kell tennie,tanulni hogy ne legyen ostoba hogy ha kell magat is el tudja tartani..de azert egy no elvarhatja hogy majd a az a ferfi akit szeret es egyszer a ferje lehet az adjon meg neki mindent..nyilvan ano sem maradhat halatlan..szeretnie esgondoskodnia kene a ferfirol.stb
2011. jún. 26. 15:20
Gratulálok, undorító mocskos szajha vagy! Csak hajrá!
2011. jún. 26. 16:14
Gazdag és normális "pasikat", bárhol lehet találni. Akkor tudja (érzékeltetni helyett) éreztetni veled, hogy értékes vagy, ha valóban az vagy. Ezt nem elvárni kell, hanem tenni érte. Nincs olyan, hogy nem kell megdolgoznod a kenyérért, mert társként ez lehetetlen. Ha ő hozza haza a több pénzt v. csak ő, akkor is te vagy a társa ebben...Jó, ha egy nagyszerű férfi mögött, egy nagyszerű nő áll. "Az sem zavarna.."-mondatod miatt én is kiakadtam, mert azt taglalod, hogy a pénz mindennél fontosabb. A gazdag normális férfinak, a szegény normális férfinak, amilye van azért megdolgozott és/vagy megbecsüli. A normális emberek szeretetre vágynak elsősorban. A normális nők is. A szerelemnek semmi köze a pénzhez. Nő vagyok, az értékrendem miatt hülyének néznek. Ahogy neked írok most, hogy végigolvastam az összes kommentet, próbálok mégis megértő lenni veled,pedig "miattad" nem értenek meg engem.
2011. jún. 26. 17:35
Nah! Ideje, hogy én is hozzászoljak!
Képzeld el, hogy tanultam 19 évig. Közben 8 éván át dolgoztam. Jó munkát kaptam és szép summát hozzá havonta. Van feleségem. Szép családi házat vettem, jó autót. DE!
A feleségem is dolgozik, és a számlákat teljesen mindegy, hogy mi történik felesbe fizetjük. Ha új ruhát akar, akkor arra neki kell megkeresnie a pénzt. Természetesen a kajára szánt pénzt is felesbe fizetjük. Magának vett autót. Bár jól keresek, nem én tartom el. Soha nem is várta el..
Ha ilyen kérdést teszel fel, akkor tényleg nem vagy jobb egy k*rvánál. És a nők nevében kikérem magamnak, hogy "minden nő így gondolkozik". Nem mindenki ilyen mint te. Szerencsére!! Ha minden nő ilyen lenne, akkor azt hiszem a férfiak 99,9%-a inkább meleggé válna..
2011. jún. 26. 17:36
56/58 anonim válasza:
Ne kelljen SOKAT dolgoznia -mint írta. Szerintem teljesen logikus, miért dolgozzon az ember sokat, mikor élhet is? Ha van pénz minek keresni, ha van egyéb megbecsült szerep, feladat ami élvezetes hasznos csak nem fizet akkor minek? Ez a természetes, amikor az emberek hordákban éltek nem azokat keresték a nők akik nagy vadászok voltak és mindent meg tudtak nekik adni, akik a párducot elejtették, akik tökösek voltak? Én szívesen megismerném lehet, hogy korrekt lány, látatlanba nem szólom le. Persze legyen aktív, ha nem is dolgozik tegyen azért valamit, én például tuti bevonnám a saját üzletembe ha úgy látnám jónak. Tudnám számára biztosítani azt, hogy sokat keres, tesz érte és élvezi is. Privátban lehet jelentkezni. ;)
2012. márc. 17. 23:11
nem fogok egy nőt sem eltartani. Nem vagyok sem a szolgálja sem a cselédje.
Ám közösbe mehet minden. És igenis a nő is dolgozzon meg és ne várja el a másiktól, hogy szolgaként melózzon mellette.
Az hogy értékes nő vagy, az bárki megtudja adni, bár ha gyémánt van a nyakadon biztos értékes lehetsz, csak az a gond az, hogy más izzadt meg érte..
2012. márc. 18. 09:16
2021. nov. 24. 21:25
Kapcsolódó kérdések: