Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet gazdag de normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet gazdag de normális pasikat találni?

Figyelt kérdés
Olyan férfit szeretnék aki kényeztetni tud és tudja érzékeltetni velem, hogy értékes nő vagyok. Nem akarok olyan kapcsolatot ahol nekem kell megdolgozni a kenyérért, szerintem minden nőnek vágya - még azoknak is akik tagadják - hogy eltartsák őket. Vagy legalábbis ne kelljen sokat dolgozniuk. Az sem zavarna, hogy ha az illető férfi nem korombeli, csak legyen tehetős... Hol lehet ilyeneket találni?
2011. jún. 26. 10:32
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
Mondom, ha nem vagy 10/10 -es, akkor esélyed sincs. Márpedig az alapján, hogy feltetted a kérdést, nem vagy az...
2011. jún. 26. 10:50
 12/58 A kérdező kommentje:
Szerintem csak irigy vagy, mert neked nincs pénzed...
2011. jún. 26. 10:52
 13/58 A kérdező kommentje:
Ezt a 10:48-nak írtam.
2011. jún. 26. 10:53
 14/58 anonim ***** válasza:
83%

Van pénzem... 24 éves létemre családi házam, autóm és gyakorlatilag mindenem megvan, adósság nélkül (örökség). A melóm is jó, hogy mindezt fenntartsam, de az saját kútfőből.

És hidd el, nem hiányzik ide egy p*csa aki itt ücsörög, magyaráz és követelőzik :D Rendes aranyos, életcéllal rendelkező barátnőt szeretnék.

2011. jún. 26. 10:57
 15/58 anonim ***** válasza:
sztem meg pont leszarja, hogy nincs sok pénze. bármelyik értelmes fiú hasonlóképpen gondolkozik, ez nem irigység
2011. jún. 26. 10:58
 16/58 anonim ***** válasza:
60%

Környezetmérnőki végzetség mellett sajnos elég jól keresek.

Tudod az ingyenélőket nem bírom. Legyen az magyar, vagy roma.

2011. jún. 26. 11:05
 17/58 anonim ***** válasza:
50%

Neked teljesen elmentek otthonról, tutira nem tartanálak el a 2 szép szemedért!

Még is mi a tökömet csinálnál?? Egész nap a ruhákat vásárolnál, járnád a plázákat??

fogadjunk elvárnád, hogy takarítónőt is fogadjanak melléd! Meg főzni sem főznél!

Idióta beképzelt csaj vagy!

Az a pasi aki eltart majd téged a TE szavaiddal megfogalmazva, az meg is érdemli!!!

A helyedben fel sem mernék tenni ilyen kérdést!

Menj és keress egy 60 éves lógott seggű, lankadt f@szú embert aki majd eltart.

2011. jún. 26. 11:05
 18/58 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:05

jah és még annyit fűznék hozzá kérdező: beképzelt majom vagy. Nincs okom írigykedni, főleg nem azokra pasikra akiknek úgymond szép barátnőjük van és nem csinálnak azok semmit.

De hát mit várjunk egy nőtől? Azt, hogy azt mondják azt szeretnék ha eltartaná valaki őt.

Rendben legyen így, úgyfoglak tartani mint egy kutyát. Mivel hogy én tartalak el, azt teszed amit mondok.

Persze nem így bánni senkivel, de hát ti kis naivak :).......

2011. jún. 26. 11:09
 19/58 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem állj ki a sarokra, majd lesz valami ;)

Passzolna is jellemedhez..

27/F

2011. jún. 26. 11:13
 20/58 A kérdező kommentje:
10:57-esnek. Van életcélom, szeretnék sokat utazni meg nyaralni. Nem vagyok követelőző, és ha valaki megadna nekem mindent amit szeretnék akkor meg végképp nem. 23 vagyok, szóval pont jó korban és állítólag nagyon jól nézek ki. Ha van kedved, írj privit, szimpatikus vagy (nem a pénzed miatt!)
2011. jún. 26. 11:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!