Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet gazdag de normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet gazdag de normális pasikat találni?

Figyelt kérdés
Olyan férfit szeretnék aki kényeztetni tud és tudja érzékeltetni velem, hogy értékes nő vagyok. Nem akarok olyan kapcsolatot ahol nekem kell megdolgozni a kenyérért, szerintem minden nőnek vágya - még azoknak is akik tagadják - hogy eltartsák őket. Vagy legalábbis ne kelljen sokat dolgozniuk. Az sem zavarna, hogy ha az illető férfi nem korombeli, csak legyen tehetős... Hol lehet ilyeneket találni?
2011. jún. 26. 10:32
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:

Micsoda életcél az utazás meg a nyaralás...

Kőkemény életcél.

Itt nem az irígységről van szó, ráadásúl nem is vagy írigylésre méltó. A lényeg a smmittevésen van.

De éld le az életedet kullancsként. Anélkül, hogy bármit tennél a jövődért.

Én biztos: már rég kidobtalak volna az ablakon!

2011. jún. 26. 11:24
 22/58 anonim ***** válasza:
Ami te akarsz lenni, azt úgy hívják h háziqrva.
2011. jún. 26. 11:30
 23/58 anonim ***** válasza:

"Ha van kedved, írj privit, szimpatikus vagy (nem a pénzed miatt!)"

Hát ezen szakadtam, főleg a nem a pénzed miatt részen :DD

2011. jún. 26. 11:33
 24/58 A kérdező kommentje:

Félreértettél. Nem rám vagytok irigyek, hanem azokra a pasikra akik mindent meg tudnak adni a barátnőjüknek.

Amúgy meg jobb ha tudjátok, hogy a lányok így gondolkoznak. Én legalább őszinte vagyok és nem játszom meg magam!

25/58 anonim ***** válasza:

EZ A KÉRDÉS KAMU!

Ennyire , hülye egy lány sem lehet!

Életcélod az utazás meg nyaralás?????

De ez is más pénzén!

26/58 anonim ***** válasza:
Előzőnek, lehet h kamu kérdés, de hidd el van ilyen hülye lány..
2011. jún. 26. 11:36
 27/58 anonim ***** válasza:
Mennyi pénzt szándékozol lehúzni havi szinten?
2011. jún. 26. 11:37
 28/58 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok és őszintén sajnálom, hogy vannak olyanok mint te kérdező! Ugyanis a mai férfiak a te "fajtád" miatt nézik le a nőket.

Ez a kérdés akár kamu akár nem, sajnos tényleg vannak ilyenek, de nem mindenki ilyen!

Személy szerint én szeretek megdolgozni azért amim van és nem szeretem úgy érezni magam, mint akit eltartanak. Tiszteletet adok és tiszteletet várok el, de nem a semmiért.

Kíváncsi lennék, hogy mennyi idős vagy kérdező?

2011. jún. 26. 11:42
 29/58 anonim ***** válasza:
Feljebb írta h 23 éves.
2011. jún. 26. 11:44
 30/58 anonim ***** válasza:
100%
Takarodjál ki a Közel-Keletre! Ott egy percet sem kell dolgoznod, de a férjed úgy fog bánni veled, mint egy állattal. Bármikor lecserél öt tevéért, összever, vagy meg is gyilkol.
2011. jún. 26. 11:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!