Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet gazdag de normális pasikat találni?
Micsoda életcél az utazás meg a nyaralás...
Kőkemény életcél.
Itt nem az irígységről van szó, ráadásúl nem is vagy írigylésre méltó. A lényeg a smmittevésen van.
De éld le az életedet kullancsként. Anélkül, hogy bármit tennél a jövődért.
Én biztos: már rég kidobtalak volna az ablakon!
"Ha van kedved, írj privit, szimpatikus vagy (nem a pénzed miatt!)"
Hát ezen szakadtam, főleg a nem a pénzed miatt részen :DD
Félreértettél. Nem rám vagytok irigyek, hanem azokra a pasikra akik mindent meg tudnak adni a barátnőjüknek.
Amúgy meg jobb ha tudjátok, hogy a lányok így gondolkoznak. Én legalább őszinte vagyok és nem játszom meg magam!
EZ A KÉRDÉS KAMU!
Ennyire , hülye egy lány sem lehet!
Életcélod az utazás meg nyaralás?????
De ez is más pénzén!
Én nő vagyok és őszintén sajnálom, hogy vannak olyanok mint te kérdező! Ugyanis a mai férfiak a te "fajtád" miatt nézik le a nőket.
Ez a kérdés akár kamu akár nem, sajnos tényleg vannak ilyenek, de nem mindenki ilyen!
Személy szerint én szeretek megdolgozni azért amim van és nem szeretem úgy érezni magam, mint akit eltartanak. Tiszteletet adok és tiszteletet várok el, de nem a semmiért.
Kíváncsi lennék, hogy mennyi idős vagy kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!