Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet gazdag de normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet gazdag de normális pasikat találni?

Figyelt kérdés
Olyan férfit szeretnék aki kényeztetni tud és tudja érzékeltetni velem, hogy értékes nő vagyok. Nem akarok olyan kapcsolatot ahol nekem kell megdolgozni a kenyérért, szerintem minden nőnek vágya - még azoknak is akik tagadják - hogy eltartsák őket. Vagy legalábbis ne kelljen sokat dolgozniuk. Az sem zavarna, hogy ha az illető férfi nem korombeli, csak legyen tehetős... Hol lehet ilyeneket találni?
2011. jún. 26. 10:32
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
A lehúzni elég csúnya kifejezés. Ez attól is függ, hogy vannak-e gyerekek, mert akkor mindjárt plusz költség adódik a ruházásuk, etetésük, babysitter, iskolázásuk miatt. Meg az sem mindegy, hogy kell-e kertészre, házvezető nőre költeni. És akkor én még nem kaptam semmit ruhára, hobbira, sportra, nyaralásra, szépségápolásra, szórakozásra. Szóval ez nem ilyen egyszerű...
2011. jún. 26. 11:46
 32/58 anonim ***** válasza:
Te tiszta hülye vagy :D Nem tudsz egy összeget mondani, de már dobálózol kertésszel meg bébiszitterrel. Kertész mi? Akkor ha már fizet valaki érted nehogy már ennyire ugráljál mert még elesel :D
2011. jún. 26. 11:49
 33/58 anonim ***** válasza:
100%

„Félreértettél. Nem rám vagytok irigyek, hanem azokra a pasikra akik mindent meg tudnak adni a barátnőjüknek.

Amúgy meg jobb ha tudjátok, hogy a lányok így gondolkoznak. Én legalább őszinte vagyok és nem játszom meg magam!”

Igen, a 60 éves unatkozó milliomosok, akik azt sem tudják, mire költsék el a pénzüket, valóban ilyenek. Bármit megvehetnek a „barátnőjüknek”, mert ezek a kiadások úgymond aprópénzek a számukra. Persze nyilván nem csak egy házi k*rvájuk van és akármikor lecserélik őket. Miért ne tennék, hiszen megvették őket, és ha nem úgy teljesít, ahogy ennyiért elvárható, akkor mehet is a francba. Amellett, hogy a munkáról hírből sem hallottak, ráadásul még hülyék is. Arra kíváncsi lennék, hogy mihez kezdenek az ilyen nőnek csúfolt förmedvények, ha majd megöregszenek. Egyáltalán nem irigylem az ilyen pasikat. Ha valaki kedvel, vagy szeret, akkor azt magam miatt tegye és ne a pénzem miatt. Ha pedig elveszítem az összes lóvét, akkor nyilván már nem fognak annyira rajongani értem.

Te nem őszinte vagy, hanem hülye. Tény, hogy a mostani csajok nagy része önző, anyagias, beképzelt hülye p*csa, de azért itt is vannak fokozatok.

Az írásod alapján max 15-nek saccoltalak volna, de ha tényleg 23 vagy az még szomorúbb, neked és a szüleidnek is, hogy ilyen hülye kölykük van. Persze lehet, hogy volt honnan tanulni.

2011. jún. 26. 11:57
 34/58 anonim ***** válasza:

Ma Magyarországon hányan fogadnak fel kertészt és házvezetőnőt? Az átlag emberek közül nyilván senki. A milliomosok igen, viszont nem ilyen üresfejű p*csával fognak családot alapítani, úgyhogy a gyerek miatt nem kell aggódnod.

Hadd tegyek fel én is egy kérdést:

Tegyük fel, hogy mindezt megkapod, de mit adsz cserébe?

2011. jún. 26. 12:01
 35/58 A kérdező kommentje:
Mindent ami egy nőnek feladata: féltést, törődést, megértést, hűséget, egy szép gyereket... (max 2-t, hogy az alakom azért megmaradjon, vagy plasztika, de ha nem muszáj nem fekszem kés alá)
2011. jún. 26. 12:15
 36/58 anonim ***** válasza:
Kikérem magamnak, lány vagyok, de nem ilyen hülye p.Icsa. És talán ne általánosíts, nem minden nő ilyen, még szerencsére. Tudod te egyáltalán, mit jelent az életcél kifejezés?! Nem hiszem. Egyébként pedig szívből fogom asajnálni azt a férfit, aki képes lesz elviselni. Nem csak azért mert az ilyet nem nevezném férfinak, hanem az ostobaságáért..
2011. jún. 26. 12:18
 37/58 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 12:15

Tudod a férfiak nem akarnak olyant lányt, aki parazitaként élősködik a másikon.

De hát a nők materialisták...

2011. jún. 26. 12:48
 38/58 anonim ***** válasza:
91%

Én lány vagyok, és kikérem, hogy az utazás, meg a vásárlás, meg a kozmetika lenne az életcélom :S

Én gyógyszerész szeretnék lenni, és álmodozom arról, hogy legyen egy kis magánpatikám, ahol gyógynövényes szereket készítenék...

Te egyáltalán ne akarsz dolgozni? Persze buli lehet egész nap vásárolni, de hosszútávon baromi uncsi szerintem. Főleg mikor úgy veszel meg valamit, hogy nem dolgoztál meg érte. Én legalábbis azokat a ruháimat szeretem legjobban, amire én spóroltam össze a pénzt...mikor látom a kemény munka gyümölcsét, az nagyon jó érzés.

Vagy már csak én vagyok így vele?

2011. jún. 26. 12:53
 39/58 anonim ***** válasza:
Rossz hirem van. En ismerek kifejezetten jomodban elo embereket. Napi 10-12 orat dolgoznak. Nem szamit nekik hogy a parjuk mennyit keres, de azt elvarjak hogy ok is dolgozzanak!
2011. jún. 26. 12:58
 40/58 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én is inkább megdolgozom a pénzemért..Programozónak készülök, nyelvet tanulok, csak hogy bekerülhessek egy bizonyos céghez...

21/L

2011. jún. 26. 13:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!