Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet gazdag de normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet gazdag de normális pasikat találni?

Figyelt kérdés
Olyan férfit szeretnék aki kényeztetni tud és tudja érzékeltetni velem, hogy értékes nő vagyok. Nem akarok olyan kapcsolatot ahol nekem kell megdolgozni a kenyérért, szerintem minden nőnek vágya - még azoknak is akik tagadják - hogy eltartsák őket. Vagy legalábbis ne kelljen sokat dolgozniuk. Az sem zavarna, hogy ha az illető férfi nem korombeli, csak legyen tehetős... Hol lehet ilyeneket találni?
2011. jún. 26. 10:32
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
35%
takarodj inene de mocskos penzehes luxus****k**ur*vaa hogy elveznek ugy tele a szadat egysze hogy fulladna meg a gec**tol
2011. jún. 26. 13:12
 42/58 anonim ***** válasza:
55%

hát ezen a k*rván halála röhögtem magam... :)

Csak kerüljön el szép messzire!

2011. jún. 26. 13:16
 43/58 anonim ***** válasza:
meg hogy te ertekes .... szrintem semmi ertekes nincsen egy szopogegben:P amely olyan mint egy automata bedobod a penz es adja a kv-t:P jelen esetben gecccit nyel
2011. jún. 26. 13:28
 44/58 anonim ***** válasza:
Lehet hogy hülyének tartotok,de ha én nagyon gazdag lennék,lehet hogy eltartanék egy ilyen lányt mint a kérdező.Nem lehet az annyira rossz dolog,ha eltartod a barátnődet,legalább tudod,hogy mit szeret benned,és nem játssza meg magát:)
2011. jún. 26. 14:01
 45/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak. Kívánom, hogy légy nagyon sikeres és gazdag! Azokról meg akik goromba jelzővel illettek megvan a véleményem...
2011. jún. 26. 14:14
 46/58 anonim ***** válasza:
nekem nagyon elegem van az ilyen lanyokbol mint a kerdezo fokent mert csor szegeny vagyok ... 3ad eves egyetemista neha alig futja valamire olyan dragaba a kereul a szllas meg minden es meg hogy jobb legyen meg nem volt egy baratnomsem es ez nagyon meglatszik minden teren az eremenyeimen a sok csalodas elutasitas barmenyire is kuzdjek mindig visszarant valami es van hogy szivesen vegeznek magammal anyira elszomorit a gondolat hogy nem latni olyan lany aki nem a penzre hajtana hanem csak en kellenek neki es nem mas valami ugy erzem semmi ertelme igy az eltemnek es sajnos egyre tobb ilyen lany van mint a kerdezo ez MAGYARORSZAG de itt ROMANIABAN is ez folyik ..... e ke oreszagban a legpenzehessebbek az emberek veluk egyut minden ribanc mint a kerdezo is peldaul
2011. jún. 26. 14:23
 47/58 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok és gondolkozom így, nem vagyok ilyen, szóval jobb, ha tudod, hogy nem gondolkozunk így. Több egyetemet végzek egyszerre,mert jól esik, ha megdolgozom valamiért, jól fog esni a fizetésem, a maximális teljesítményem a munkámban.

Aki képtelen értékelni az emberi értékeket, csak a pénzt, és ezt szereti a párjában azt nagyon sajnálom, mert egy rettentő boldogtalan ember, akár tudatosan, akár tudattalanul. Ez olyan szintű lelki szegénységre utal, hogy tényleg a sajnálat az első gondolatom, nem az, hogy égeted a nőket.

2011. jún. 26. 14:24
 48/58 anonim ***** válasza:
14:24 nek teljes mertekben egyete ertek veled a masik godnolat az , hogy sok huje 100 at csinal de mi van ha mar igy ir rengeted van egyre tobb az ilyen lany ... es egyre tobb az ettol sznvedo ferffi ki nem talal megfelelo vagy semilyen part maganak es ettol nagyon sikertelen minden teren .. nokre tudomasom szerint kevesbe hathnak az ilyen dolgok ok sokkal szorgalmassabbak es kitartobbak tudnakk lenni ... es utanna legyen a ferfiaknak onbizalmuk kezdemenyezni egy sikeres nonel mikor ok alig vittek valamire es fokent nem azert mert keptelenek ra hanem azert mert teljesen tonkrevattak az onbizalmukat
2011. jún. 26. 14:49
 49/58 anonim ***** válasza:
megint en .... ha nem lenne sokakaban ilyen hulye felfogas szerintem sokkkal jobb volna minden :) sokkkal boldogabb volna mindenki ... pl en ha nem lennek ilyen depis elejetol fogva es jobban beletudtam volna huzni a tanulasba akkor mar megprobalnek menni seged programozonak vagy valami(resz idoben) es akkor talan lenne penzem arra is hogy elvigyem valahova a baratnomet ( de igy meg az sins ) ( meg annak se latom ertelmet hogy elejek valamiert is....) 23f
2011. jún. 26. 14:51
 50/58 anonim ***** válasza:

nagydolog..en is ezen a velemnyen vagyok!! egy pasi nezzen ki jol.legyen okos es jofej es aztan legyen penze..en meg csak 16vagyok ezert nem jarok senkivel,mert ebben a korban meg nem igazan vannak ilyenek..en megszoktam a minosegi eletet hala a szuleimnek akiket szeretek es tisztelek..en enekelek (enektanar,studiozas stb)es ezzel szeretnek tovabbra is foglalkozni..nem all szandekomban irodaban elpazarolni az eletem sem mashol..nekem kell a porges en ezt mar tudom..igy aztan ha talalok valakit kesobb aki sarmos,okos,figyelmes es meg lesz is a zsebeben,az csak bonusz..:) szerintem is erre vagyik minden no..aki tagadja az hazudik, es ezellen csak azok a ferfiak tiltakoznak akik ennek nem felelnek meg..en remelem hogy megerdemlem,mert eleg sok fiu fut utanam..egyszer csak ugy szorakozasbol osszeirogattam a fiuk nevet akik udvaroltak nekem vagy probalkoztak..ezt a listat 15evesen csinaltam e es 47 fiu neve kerult a listara..ennek orulok..most lehet azthinni hogy bekepzelt vagyok de nem.aki ismer az tudja,en mindenkivel kedves vagyok amennyire o is viszonozza..sokan mondtak mar hogy azthittek hogy bekepzelt vogyok,aztan megismertek es kellemesen csalodtak..azt meg elmondom hogy az iskolaban jol teljesitek,hogy ne higyjetek hogy hulye vagyok...vagy vmi..

Kedves Kerdezo!

nekem van egy arab baratom,angolul beszelunk telefonon meg neten..az a neve hogy Ayman,o pl gazdag, en a neten ismertem meg,most nyaron latogat meg mar ismerem 1 eve..aztmondta hogy hoz nekem egy gyemant gyurut, en persze elutasitottam mert nem akarom hogy azthigyje hogy ezek utan en tartozom neki..amugy szerelmes belem mert sokszor mondta es en is kedvelem de vigyazni kell az ilyen netes ismerosokkel..:)

2011. jún. 26. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!