Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mit gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondoltok az elhízott pasikról? (lehet több örömet szerez mint 1 kigyúrt) Mi a véleményetek a pocakomról?

Figyelt kérdés

itt a hasam:

[link]

[link]

2011. jún. 6. 16:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim válasza:
Egy szinten miben? Nem a kövérség felelős egyébként, hanem az egészségtelen életmód, aminek egy másik velejárója lehet a kövérség. Kövér élsportolók is vannak egyébként és nem sakkoznak. De erről ennyit, mert nem akarom szétoffolni a kérdést.
2011. jún. 8. 16:38
 62/73 A kérdező kommentje:
tetszenek a vékony bomba nők, de azért a hurkásakon legalább van fogni való is:D
2011. jún. 8. 16:40
 63/73 anonim ***** válasza:

kövér élsportoló? pl szumós?

igen,az egészségtelen életmód amitől hízol,tehát a kövérség egészségtelen:)igazából tök mindegy mi,honnan következik az eredmény az érdekes hogy a kövérség egészségtelen..

és az hogy vkin lehet vmit fogni és a kövérség között óriási különbség van!Én nem a csontkollekciók híve vagyok,hanem a normális testalkat!

2011. jún. 8. 16:43
 64/73 A kérdező kommentje:
hát a fognivalo az a hús a testen, részemről mindegy hol van 1 lányon, ha mell ha has mindegy, kivéve a 2kg körülieknél mert azok már nekem se jönnek be
2011. jún. 8. 16:47
 65/73 A kérdező kommentje:
amúgy akit érdekel a teljes testem(arc nélkül, és fecskében) az adjon meg 1 e-mail címet és felveszem videóra a testemet és szivesen átküldöm neki hogyha úgy gondolja hogy az alapján jobban eltudja dönteni hogy milyen a testem
2011. jún. 8. 17:03
 66/73 anonim ***** válasza:
Már bocs,de mekkora egy lúzer lehetsz...gázul nézel ki,tegyél ellene valamit,ennyi!
2011. jún. 8. 18:04
 67/73 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdj magaddal valamit, mert nem lesz ennek jó vége. Egyrészt lóg a hasad, másrészt (a képek alapján) nem egyenletes a zsír eloszlása a testeden. Addig kezdj el sportolni valamit, amíg nem hatalmasodik el rajtad, mert utána már nem lesz visszaút.

Én annyit tudok neked mondani, hogy kezdésnek vegyél kondibérletet (vagy csinálj akármit, amivel leadhatod a pluszt), és állj át zsírban szegényebb, fehérjében gazdagabb étrendre. Addig van időd változtatni, amíg a szíved nem zsírosodik el annyira, hogy nem fogsz tudni megeröltető munkát végezni.

20/F

2011. jún. 8. 20:00
 68/73 anonim ***** válasza:
Borzasztó! Nem azt mondom, hogy izomállatnak kell lenni, de ez egyszerűen borzalmas. Jézusom...veled még sétálni se lehet. A testedtől jobban, csak a kommenteid akasztottak ki..Idióta.
2011. jún. 8. 20:13
 69/73 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, miért vagy hízókúrán (??!!).

Valami nincs rendben a fejecskédben, ha interneten mutogatod a testedet, várod, hogy mindenki lássa, mennyire lehengerlő és vonzó a lényed. 18 évesen fittnek és egészségesnek kellene lenned, nem pedig elhízott, otthon ücsörgő, beposhadt valakinek. A hasi zsírréteg a legveszélyesebb, szépen megalapozol egy szív- és érrendszeri betegséget, ráadásul ha hízol, pár lépcsőfok után izzadsz, szuszogsz, leendő gyerekeiddel sem fogsz tudni akár labdázni, vagy a barátnődet elvinni kirándulni.

De képzelem miért itt keresel pozitív megerősítést. Gondolom a való életben nem nagyon terem babér. Amúgyis olyan anyuci pici fia beütésed van.

2011. jún. 8. 20:26
 70/73 anonim ***** válasza:

Sajnos az még "readás", hogy buta is mellé...Még hízókúrán van?Mire akarsz hízni? 18 évesen nagyon nem így kéne kinézni a hasadnak. Saját magad alá ásod a vermet. Ezt te is tudod.

Ha hízol, nem biztos az, hogy majd olyan könnyen lefogod tudni azt, amennyit felszedsz. Még a mostani állapotodban ezt simán lelehetne adni de ha még hízol hozzá az már nem biztos, hogy lefogod olyan könnyen adni, de nyugodtan hízzál végülis nem nekem lesz majd rossz.:D

2011. jún. 8. 20:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!