Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok az elhízott pasikról? (lehet több örömet szerez mint 1 kigyúrt) Mi a véleményetek a pocakomról?
kövér élsportoló? pl szumós?
igen,az egészségtelen életmód amitől hízol,tehát a kövérség egészségtelen:)igazából tök mindegy mi,honnan következik az eredmény az érdekes hogy a kövérség egészségtelen..
és az hogy vkin lehet vmit fogni és a kövérség között óriási különbség van!Én nem a csontkollekciók híve vagyok,hanem a normális testalkat!
Szerintem kezdj magaddal valamit, mert nem lesz ennek jó vége. Egyrészt lóg a hasad, másrészt (a képek alapján) nem egyenletes a zsír eloszlása a testeden. Addig kezdj el sportolni valamit, amíg nem hatalmasodik el rajtad, mert utána már nem lesz visszaút.
Én annyit tudok neked mondani, hogy kezdésnek vegyél kondibérletet (vagy csinálj akármit, amivel leadhatod a pluszt), és állj át zsírban szegényebb, fehérjében gazdagabb étrendre. Addig van időd változtatni, amíg a szíved nem zsírosodik el annyira, hogy nem fogsz tudni megeröltető munkát végezni.
20/F
Csak azt nem értem, miért vagy hízókúrán (??!!).
Valami nincs rendben a fejecskédben, ha interneten mutogatod a testedet, várod, hogy mindenki lássa, mennyire lehengerlő és vonzó a lényed. 18 évesen fittnek és egészségesnek kellene lenned, nem pedig elhízott, otthon ücsörgő, beposhadt valakinek. A hasi zsírréteg a legveszélyesebb, szépen megalapozol egy szív- és érrendszeri betegséget, ráadásul ha hízol, pár lépcsőfok után izzadsz, szuszogsz, leendő gyerekeiddel sem fogsz tudni akár labdázni, vagy a barátnődet elvinni kirándulni.
De képzelem miért itt keresel pozitív megerősítést. Gondolom a való életben nem nagyon terem babér. Amúgyis olyan anyuci pici fia beütésed van.
Sajnos az még "readás", hogy buta is mellé...Még hízókúrán van?Mire akarsz hízni? 18 évesen nagyon nem így kéne kinézni a hasadnak. Saját magad alá ásod a vermet. Ezt te is tudod.
Ha hízol, nem biztos az, hogy majd olyan könnyen lefogod tudni azt, amennyit felszedsz. Még a mostani állapotodban ezt simán lelehetne adni de ha még hízol hozzá az már nem biztos, hogy lefogod olyan könnyen adni, de nyugodtan hízzál végülis nem nekem lesz majd rossz.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!